Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Επιστήμονες εκκενώνουν Κρυφά την πόλη με το λιμάνι της Ensenada στο Μεξικο λόγω του επικείμενου κατακλυσμού.Ξέρουν κάτι μάλλον που δεν ξέρουμε..Γενάρη του 2012 - Conciencia Radio. Ραδιοφωνικός σταθμός  διεξάγει επί του παρόντος έρευνα για κάτι τεράστιο που έλαβε στην πόλη στο λιμάνι της Ensenada, Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού. 

Μέσα Αυγούστου του 2011, μια πολύ μεγάλη μυστική συνάντηση   έλαβε χώρα μεταξύ της επιστημονικής ελίτ στο νούμερο ένα επιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο Μεξικό που είναι γνωστό ως το Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ensenada (CICESE). Η προκαταρκτική αυτή έκθεση, δεν θα δημοσιευθεί ακόμα, έχει αναπτυχθεί για να διαπιστώσει για ποιο λόγο εξέχοντες επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου που δουλευαν στο CICESE αποφάσισαν ξαφνικά να μετεγκατασταθούν ή να φύγουν από τη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια λόγω της επικείμενης γεωφυσικής καταστροφής μεγάλου μεγέθους .
Έχουμε διαρρεύσει  τις πληροφορίες αυτές στους συναδέλφους μας , έτσι ώστε να είναι ενημερωμένοι ως προς το τι να περιμένουν.
Τους ζητήσαμε  να μην δημοσιεύσουν τίποτα ακόμα μέχρι η έρευνά μας να ολοκληρωθεί.
Μιλήσαμε με μια σειρά από ανώνυμες πηγές. 
Ανάμεσά τους μια γυναίκα που χθες μας αποκάλυψε αυτό που αποκαλύφθηκε στο CICESE. Αυτή και ένας καθηγητής δικός της έφτασε στο CICESE να παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο αστρονομίας. Όταν έφθασαν στο κέντρο, το είδε ότι ο μεξικανικός στρατός είχε κλείσει κάθε πρόσβαση των οχημάτων στο κέντρο. 
Νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με την αφαίρεση των ραδιενεργών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια, τα οποία δεν είναι ασυνήθιστο να δει γιατί η απομάκρυνση των επικίνδυνων ουσιών όπως τα χημικά και τα ραδιενεργά ενώσεις αποδίδονται στον στρατό. 
Αργότερα συνειδητοποίησα οτι η Στρατιωτική δυναμη  δεν ήταν για το σκοπό αυτό, αλλά για την προστασία σημαντικών επισκεπτών που ήταν παρόντες στη CICESE εκείνη την ίδια στιγμή.
Οι δύο γυναίκες, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποφάσισαν να παρκάρουν  πίσω από το κεντρική είσοδο στο πίσω μέρος της μονάδας. 


Μόλις  πήγαν στο αμφιθέατρο που ήταν το εργαστήριο, προς έκπληξή τους, η κύρια πρόσβαση στο αμφιθέατρο ήταν αποκλεισμένη. Αποφάσισαν να πάνε γύρω από το κτίριο και βρήκαν μια πόρτα πρόσβασης που τους οδήγησε μέσα. Προς έκπληξή τους, η αίθουσα ήταν γεμάτη από ανθρώπους που  με κανέναν τρόπο δεν σχετίζοναν με το εργαστήριο αστρονομίας / συνέδριο που υπήρχε προγραμματίζμένο και γι αυτό είχαν παρευρεθεί εκεί.
Προς έκπληξή τους, είδαν επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου να έχουν μια πολύ έντονη συζήτηση πάνω από ένα καθορισμένο πρόβλημα τεράστιων διαστάσεων. Είδαν Ιάπωνες, Ρώσους και άλλες ευρωπαϊκές υπηκόοτητες να παρευρίσκονται  στην εκδήλωση. 
Ολοι συζητούσαν σε ένα πολύ υψηλό τόνο της φωνής. 
Το θέμα που συζητείται από την επιστημονική ελίτ είναι το γεγονός ότι έχουν τώρα την επιβεβαίωση και τα στοιχεία ότι ένα τεράστιο κατακλυσμικό γεωλογικό ή γεωφυσικό γεγονός πρόκειται να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή,  που τουλάχιστον θα καταστρέψει την πόλη λιμάνι της Ensenada στο Μεξικό.Η Ensenada βρίσκεται μόλις 68 μίλια νότια της Τιχουάνα / Σαν Ντιέγκο στα σύνορα.  
Τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι διαμένουν στην Ensenada. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε ότι πρέπει να  αφήσουν την πόλη όσο το δυνατόν συντομότερα.  

Άτομο  μας αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα πολλοί από τους ξένους επιστήμονες που εργάζονταν στο  CICESE και άλλα άτομα με οικονομικό αντίκρυσμα και  με καλές διασυνδέσεις(ελίτ) στην Μπάχα Καλιφόρνια έχουν αφήσει την Ensenada. Άμεση πηγή μας ενημέρωσε  στη συνέντευξη που κάναμε μαζί της στις 3 Ιανουαρίου του  2012 ότι η antendees ανέφεραν ότι ανέμεναν το γεγονός να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή τώρα και ότι θα αναφέρονται σε αυτό ως ένα "γεωφυσικό γεγονός».
 Μίλησα με έναν εξέχοντα επιστήμονα από το CICESE το 2010 που μου επιβεβαίωσε το τελευταίο. Ένα άλλο μέλος της οικογένειας ενός Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου από το Μεξικό της είπε να μεταφέρθουν  έξω από την πόλη, το συντομότερο επειδή κάτι τεράστιο πρόκειται να χτυπήσει την Ensenada.

πηγη http://hellasxg.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: