Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"!

"We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us!"
Η πασίγνωστη (πλέον) υπογραφή των Anonymous, βρίσκεται σχεδόν παντού: Σε ιστοσελίδες, σε ιστολόγια, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ, ακόμα και σε τοίχους! Πόσοι όμως ξέρουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει;Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το "ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ" (We are Legion): Οι γνωρίζοντες λίγη Ιστορία, αμέσως κατανοούν πως πρόκειται για την περίφημη...
ρωμαική λεγεώνα, που έμεινε ως συνώνυμο της οργανωμένης στρατιωτικής και όχι μόνο δύναμης, ικανής να κατατροπώσει τους εχθρούς της.

Αυτή είναι η πρώτη, επιφανειακή ανάγνωση του "σλόγκαν". Για να πάμε λίγο βαθύτερα, ας δούμε την Ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του δαιμονισμένου της χώρας των Γαδαρηνών (Κατά Λουκάν, η' 26 - 39):


Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, ἐλθόντι τῷ Ἰησοῦ εἰς τὴν χώραν τῶν Γαδαρηνῶν, ὑπήντησεν αὐτῷ ἀνήρ τις ἐκ τῆς πόλεως, ὃς εἶχε δαιμόνια ἐκ χρόνων ἱκανῶν, καὶ ἱμάτιον οὐκ ἐνεδιδύσκετο καὶ ἐν οἰκίᾳ οὐκ ἔμενεν, ἀλλ᾿ ἐν τοῖς μνήμασιν. 


ἰδὼν δὲ τὸν Ἰησοῦν καὶ ἀνακράξας προσέπεσεν αὐτῷ καὶ φωνῇ μεγάλῃ εἶπε· τί ἐμοὶ καὶ σοί, Ἰησοῦ, υἱὲ τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου; δέομαί σου, μή με βασανίσῃς. 


παρήγγειλε γὰρ τῷ πνεύματι τῷ ἀκαθάρτῳ ἐξελθεῖν ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου. πολλοῖς γὰρ χρόνοις συνηρπάκει αὐτόν, καὶ ἐδεσμεῖτο ἁλύσεσι καὶ πέδαις φυλασσόμενος, καὶ διαρρήσσων τὰ δεσμὰ ἠλαύνετο ὑπὸ τοῦ δαίμονος εἰς τὰς ἐρήμους...

Επηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων· τί σοί ἐστιν ὄνομα; ὁ δὲ εἶπε· λεγεών· ὅτι δαιμόνια πολλὰ εἰσῆλθεν εἰς αὐτόν· 

καὶ παρεκάλει αὐτὸν ἵνα μὴ ἐπιτάξῃ αὐτοῖς εἰς τὴν ἄβυσσον ἀπελθεῖν. 

Όπως βλέπουμε, το όνομα Λεγεών χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη εαγγελική περικοπή από τον ίδιο τον Διάβολο, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Ιησού ποιο είναι το όνομά του!


Και καλά όλα αυτά, θα πει κάποιος. Τι σχέση έχουν όμως με τους Anonymous;


Το 2008, εξέδωσαν "μήνυμα" εναντίον των Σαιεντολόγων :


 

Εκ πρώτης όψεως αυτό πιθανόν να φαίνεται άξιο επαίνου, μιας και είναι γνωστός ο ρόλος της συγκεκριμένης "Εκκλησίας". Όμως, σε αυτό το μήνυμα ακούγονται τα εξής:

If you want another name for your opponent, then call us Legion, for we are many.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ...ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ;
Για να γίνει καλύτερα κατανοητή η ομοιότητα, ας δούμε πώς μεταφράζεται στα Λατινικά το επίμαχο σημείο του Ευαγγελίου:

"Legio mihi nomen est, quia multi sumus."


Και στα Αγγλικά:

"My name is Legion, for we are many."

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΑ...ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;


Γιατί άραγε οι Anonymous επέλεξαν ως "εναλλακτικό" τους όνομα αυτό που ονοματίζει τον ίδιο τον Σατανά;


Ο καθένας, βγάζει τα συμπεράσματά του!


Υ.Γ. Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε και τα παρακάτω ενδιαφέροντα:

Αν γράψουμε τη λέξη "anonymous" ανάποδα βγαίνει η φράση "suomynona", που αν το σπάσουμε σε λέξεις γίνεται "suo my nona" στα λατινικά, που στα ελληνικά σημαίνει "του ένατου μου". Έπειτα όλη την ώρα αναφέρουν "we are a legion". Εντέλει καταλήγουμε σε μια φράση " 9η Λεγεώνα". 


Η 9η Λεγεώνα ιστορικά υπήρξε μια Ρωμαϊκή λεγεώνα που στάθμευε στη Βρεττανία και που εξαφανίστηκε ξαφνικά στις αρχές του 2ου μ.Χ. αιώνα χωρίς να αφήσει ίχνος. Υπάρχουν πολλοί μελετητές που πιστεύουν ότι απλά οργανώθηκαν σε μυστική οργάνωση και αποτέλεσαν τους προπομπούς των μετέπειτα Σταυροφόρων και αργότερα των τεκτονικών στοών του Μεσσαίωνα. Μάλιστα, το 2002 ο Valerio Massimo Manfredi στο λογοτεχνικό του έργο " L'ultima legione" αποκαλύπτει ότι η 9η Ρωμαϊκή λεγεώνα που χάθηκε είναι στην πραγματικότητα η ομάδα των ιπποτών της στρογγύλης τραπέζης του μυθικού βασιλιά Αρθούρου! Ο θρύλος του βασιλιά Αρθούρου είναι η ιερή αρχαία ιστορία των Μασόνων.


Οπότε βλέπουμε πως συνδέεται η Μασονία με τους anonymous. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι πετυχημένες επαναστάσεις(Αμερικανική-1774, Γαλλική-1789) ήταν απόρροια Μασονικής συνομωσίας και οργάνωσης.

hellas-orthodoxy

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ρόλο των Anonymous τον είχα καταλάβει νωρίτερα,διότι στο επιτραπέζιο παιχνίδι των Illuminati,που όλοι οι ψαγμένοι γνωρίζουμε πως δεν ήταν καθόλου τυχαίο ούτε αυτό ούτε οι κάρτες του,υπήρχε κάρτα με τίτλο "hackers"=οι Anonymous!!Kαι με το πρόσχημα της διαδικτυακής τρομοκρατίας,θα αυστηροποιήσουν εντελώς και με το ACTA τη λειτουργία του διαδικτύου!Αλλά τέτοια ανάλυση πουθενά αλλού δεν την έχω διαβάσει και είναι εξαιρετική!!

greek-observatory είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

"Λεγεών. γιατί μέσα του είχαν μπει πολλά δαιμόνια" Αυτή είναι η ακριβής μετάφραση και με τη λέξη Λεγεών απλά ο δαιμονας ήθελε να δείξει πως μέσα στον άτυχο αυτόν άνθρωπο είχαν μπει μια λεγεώνα δαιμόνων (εννοώντας το πλήθος των δαιμονων) , τα οποια και στη συνέχεια βγηκαν από τον ατυχο αυτόν ανθρωπο, μπήκαν στα γουρουνια και έπεσαν στο γκρεμο.
Αυτοό ακριβώς θέλουν να δείξουν και οι Ανώνυμοι. Λεγεώνα γιατι απλά είναι πολλοί και όχι μόνο ένας.
Τώρα το οτι οι ιππότες του βασιλιά Αρθούρου ήταν μασόνοι αυτό πρώτη φορα το ακούω! Ναι οι πρώτοι ιππότες ίσως είχαν καταγωγή απο Ρωμαιους λεγεωνάριους αλλα καμία σχέση με τους μασώνους. Για όποιον έχει διαβάσει έστω και λίγα οι μασώνοι παίρνουν το όνομα τους από τη λέξη mason που σημαίνει χτίστης. Αυτοί δημιουργούσαν μυστικές στοές και κλίκες ας το πούμε έτσι, ωστε να μη μαθαίνονταιι τα μυστικα της τέχνης τους κατα το Μεσαίωνα. Τώρα το οτι οι ιππότεσ ήταν και χτίστες, αυτό πρώτη φορά το ακούω!! Για όποιον δε ξέρει ο Manfredi είναι απλά ένας συγγραφέασ ιστορικών μυθιστορημάτων, όχι ερευνητής
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ