Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικές Εταιρίες: Υπάρχει Συνωμοσία; Μέρος Α’

 
Εάν σήμερα στην αυγή της χιλιετίας, ισχυριστεί κανείς πως υπάρχει ένας συνωμοτικός ιστός που υφάνθηκε από μια απόκρυφη ομάδα για να ελέγξει τον κόσμο και να κάνει Σκλάβους τους ανθρώπους, αυτοί που έχουν στα χέρια τους τα ηνία της πληροφόρησης, οι μορφωμένοι αυτοί που....
ο Νίτσε ονομάζει (πολυμαθείς βλάκες), θα κουνήσουν το κεφάλι τους και θα επικρίνουν αυτόν που υιοθετεί τέτοιες θέσεις.
 Δυστυχώς είναι δύσκολο να δοθούν απαντήσεις σε ιστορικά γεγονότα που προφανώς είναι αποτέλεσμα συνωμοτικών ενεργειών, όπως για παράδειγμα, η δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζ. Φ. Κέννεντι.
Αν ανοίγαμε το λεξικό στο λήμμα (συνωμοσία), θα διαβάζαμε :…. *( Ένας συνδυασμός ανθρώπων για έναν κακό σκοπό_ μια συμφωνία ανάμεσα σε  δύο η περισσότερα άτομα για την διάπραξη κάποιου εγκλήματος σε συνεργασία_ ένας συνδυασμός για την διάπραξη προδοσίας και την ώθηση ανθρώπων στην πραγματοποίηση ταραχών εναντίον της κρατικής διακυβέρνησης.).*…
Επειδή οι συνωμότες πήραν τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, δηλαδή των εφημερίδων, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, τίποτε δεν μπορεί να διαδοθεί σε ευρύ επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυτοί μπορούν να προπαγανδίζουν ανενόχλητοι τις ιδέες τους.
Στις τελευταίες δεκαετίες η τηλεόραση και γενικά τα οπτικοακουστικά μέσα Εφαρμόζουν Τεχνικές Πλύσης Εγκεφάλου, τις οποίες θα μελετήσουμε …

Η σύγχρονη μορφή της συνωμοσίας Οργανώθηκε στα 1760 από μία ανατρεπτική Οργάνωση που χρηματοδοτήθηκε  από την οικογένεια Ρότσιλντ και είχε επικεφαλής  έναν πρώην Ιησουΐτη τον Αδάμ Βαϊσχάουπτ.
Η ομάδα αυτή σχεδίασε υπό την υψηλή καθοδήγηση και την χρηματοδότηση των Ρότσιλντ, πολλούς μεγάλους πολέμους και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, με πρώτη την ΓΑΛΛΙΚΗ (1789).
Εργάστηκαν υπό την κάλυψη πολλών οργανώσεων και κάτω από διαφορετικά ονόματα, ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ, μεθόδους και χρηματοδότηση από τους ίδιους ανθρώπους.
Επειδή οι Ιλλουμινάτι έγιναν γνωστοί, αναγκάστηκαν να λειτουργήσουν κάτω από διαφορετικά ονόματα. Μετά τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο ίδρυσαν στις ΗΠΑ το Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις (CFR) που δεν είναι παρά μία οργάνωση των Ιλλουμινάτι που προσπαθεί να προωθήσει τους ίδιους στόχους μέσα στον 20ο αλλά και τον 21ο αιώνα . Η ιεραρχία τους, οι κυρίαρχοι σχεδιαστές που έχουν τον έλεγχο του  CFR είναι απόγονοι των ίδιων οικογενειών που έρχονται από τα ΒΑΘΗ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ και εργάζονται ασταμάτητα, εδώ και χιλιετίες, για τους ίδιους στόχους.
 Πρόκειται για το Συμβούλιο των 13, μια –υπερμυστική οργάνωση- που συνεδριάζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα μέρη της γης.
Είναι απόγονοι 13 κυρίαρχων οικογενειών, που εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους για να συζητήσουν και να καθορίσουν τις νέες στρατηγικές που θα ακολουθήσουν για να επιτύχουν τον παλιό και αγαπημένο τους στόχο: ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
 Πολύ συχνά για να μας παραπλανήσουν αλλάζουν τα ονόματά τους.  
Για παράδειγμα, το οικογενειακό όνομα του Λόρενς  Ντίλλον, που ήταν κάποτε Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και ιδιαίτερα υψηλόβαθμος στη δομή της συνωμοτικής εξουσίας, ήταν ΛΑΠΟΥΣΚΙ. Υπάρχουν πολλοί άλλοι στους οποίους θα αναφερθούμε καθώς θα αποκαλύπτουμε τα στοιχεία της συνωμοσίας.
 Υπάρχει μια άλλη οργάνωση στην Αγγλία, παρόμοια με την CFR και αυτή είναι το Βρεττανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, που έχει τις ίδιες προθέσεις και τους ίδιους στόχους. Υπάρχουν παρόμοιες μυστικές οργανώσεις σε κάθε μεγάλη χώρα, που λειτουργούν κάτω από διαφορετικά ονόματα, ανήκουν όμως όλες στο οργανόγραμμα της κεντρικής συνωμοσίας.
 Οι μεγάλες διεθνείς οργανώσεις δημιουργούν διαρκώς υπό-οργανώσεις, που δεν είναι παρά μετωπικές οργανώσεις που εμπλέκονται στη διαμόρφωση των ΕΘΝΙΚΩΝ αλλά και των Διεθνών υποθέσεων.
Οι μεγάλοι τραπεζίτες ελέγχονται από διεθνείς τραπεζίτες, που με τη σειρά τους ελέγχονται από τον οίκο Ρότσιλντ ..
Οι οργανώσεις είναι πολυάριθμες και είναι δύσκολο να τις αναφέρουμε όλες. Στην αρχή ένα τμήμα της οικ. Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Ναπολέοντα για να φέρει εις πέρας τους πολέμους του, ενώ ένα άλλο τμήμα της χρηματοδότησε τη Βρεττανία, τη Γαλλία, και τη Γερμανία για να αντιτεθούν στους διεθνιστικούς στόχους του Ναπολέοντα.
Αποτέλεσμα των πολέμων αυτών ήταν όλα τα έθνη της Ευρώπης που είχαν εμπλακεί στις μακρές διαμάχες να καταχρεωθούν τόσο βαθειά, που θα έκαναν το παν για να ακολουθήσουν τις λύσεις που τους πρότεινε ο Οίκος Ρότσιλντ.
Πρώτο επίτευγμα του οίκου αυτού ήταν το Συνέδριο της Βιέννης, που δημιούργησε τον πρώτο Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, που τότε ονομαζόταν Κοινωνία των Εθνών..
Αυτή ήταν η πρώτη ανοιχτή προσπάθεια για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία στηρίχθηκε στη λογική πως οι καταχρεωμένες κεφαλές της Ευρώπης θα έκαναν το παν για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των τραπεζιτών..
Ο τσάρος της Ρωσίας ανακάλυψε τα σχέδια τους και προσπάθησε να τα υπονομεύσει.
Έτσι ο Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ από τη Φρανκφούρτη δημιούργησε την (ΚΑΤΑΡΑ) των Ρωμανώφ..
Από τα 1770 ενορχηστρώθηκε μια ακατάπαυστη επίθεση εναντίον των Ρωμανώφ από μυστικές οργανώσεις, τον παγκόσμιο τύπο και τα δισεκατομμύριά τους…
Οι ρότσιλντ δεν έχασαν ούτε μια ευκαιρία να βλάψουν τους τσάρους πολιτικά, οικονομικά η σωματικά.
Ο Τσάρος Παύλος γιος της Αικατερίνης Β’ και εγγονός του Φρειδερίκου της Πρωσσίας προσπάθησε να επανενώσει την Ανατολική (ορθόδοξη) με την δυτική (καθολική) εκκλησία..
Αποτέλεσμα ήταν η δολοφονία του από μια μεθυσμένη ομάδα ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. Οι τελευταίες του λέξεις ήταν (τι έχω κάνει; ).
Η πολιτική των Ρότσιλντς επεδίωκε τον ιθ’ αιώνα να μην επιτρέψει στη Ρωσία να δημιουργήσει συμμαχία με την Αγγλία ή με τη Ρώμη. Πριν οι Ρότσιλντς ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ τον Παύλο Α’ πραγματοποίησαν μια εκτεταμένη ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ..
Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν με το ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ… αυτό φαίνεται για την ώρα. Τώρα ότι έχουν σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ είναι και αυτό φανερό..
Ο σερ Ρόμπερτ Γκάννινγκ ισχυρίζεται πως (ένα πιάτο με λουκάνικα τοποθετήθηκε μπροστά στον Παύλο και όταν το έφαγε κατάπιε ρινίσματα γυαλιού). Για να δημιουργήσουν άγχος στον Παύλο τον πληροφόρησαν πολύ πριν τον δολοφονήσουν πως καταδικάστηκε σε ΘΑΝΑΤΟ κι εκείνος ρώτησε ΅(θα με στραγγαλίσουν;).
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ εκτελέστηκε από ξένους επειδή ο Παύλος αποτελούσε κίνδυνο για τα σχέδια των Ρότσιλντς. Ο Τσάρος Αλέξανδρος Α’ , γιος του Παύλου υπήρξε κι αυτός θύμα των συνωμοσιών των Ρότσιλντς που τον οδήγησαν να πιστέψει πως ο Παύλος ήθελε να εξοντώσει τη μητέρα του.
Σύντομα οι Ρότσιλντς οργάνωσαν τον πόλεμο του 1812. ο Ναπολέων και ο Άμσελ Μάγιερ υποκίνησαν όλους τους Βασιλικούς να αντιτεθούν στον Αλέξανδρο Α’ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: