Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Έκανε μπάνιο σε αίμα η Lady Gaga!Ακόμη μία κίνηση που συζητιέται σε όλα τα Μέσα έκανε η Lady Gaga.

Αφού το προσωπικό υπερπολυτελούς ξενοδοχείου του Λονδίνου όταν πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο της εκκεντρικής σταρ μετά το check-out, αντίκρισε κάτι πρωτόγνωρο.

Το δωμάτιο ήταν κατακόκκινο και όπως ισχυρίζονται οι υπάλληλοι, το υγρό ήταν αίμα!

Και υπήρχε παντού. Στους τοίχους, στο πάτωμα και μέσα στην μπανιέρα…

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες πως η τραγουδίστρια έχει αρχίσει και παίρνει μέρος σε παγανιστικές τελετές. Παρόλα αυτά, από καμία πηγή δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το κόκκινο υγρό που βρέθηκε παντού μέσα στο δωμάτιο είναι αίμα.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν πως το κόκκινο υγρό είναι ένα prop των επόμενων show της Lady Gaga, με το οποίο έκανε πειραματισμούς μέσα στο δωμάτιο. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Gaga συμπεριέλαβε αίμα στο αφρόλουτρό της αφού δεν υπάρχει νόημα να κάνει τα δοκιμαστικά στην μπανιέρα. Για το υπόλοιπο δωμάτιο κανείς δεν παίρνει όρκο, αλλά για την Lady Gaga πρόκειται που ξέρει να «πουλάει», οπότε..

Αλέξης Παπαχρήστος
Υ.Γ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ!!! ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ...ΕΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: