Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΚΡΗ Η WHITNEY HOYSTON 11-2-12 ..... MIA AKOMΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ??

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ .... 

 Το Associated Press έβγαλε την είδηση του θανάτου της, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη ούτε η αιτία, αλλά ούτε και το πού βρέθηκε νεκρή η 48χρονη τραγουδίστρια. Ο Jill Fritzo, εκπρόσωπος της Houston, επιβεβαίωσε....
το θάνατο αλλά ούτε αυτός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη, γεγονός που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το Χόλιγουντ και τη μουσική σκηνή. Ο Lenny Kravitz ήταν από τους πρώτους που έγραψαν στο Twitter για το θάνατο της μεγάλης τραγουδίστριας και μάλιστα μέχρι τότε υπήρχαν πολλοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για φάρσα, αφού το να "σκοτώνονται" διάσημοι στο Twitter έχει γίνει σχεδόν συνήθεια το τελευταίο διάστημα.
Το CNN αναφέρει ότι ο Ray J (σταρ του Hip Hop) βρήκε την Houston νεκρή στο Hilton του Μπέβερλι Χιλς και ενώ θα ακολουθούσε ένα πάρτι για τα Grammy τα οποία γίνονται την Κυριακή και προφανώς θα έχουν πλέον ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα  μετά το χαμό μίας από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών.
Και το TMZ αναφέρει ότι βρέθηκε στο Hilton και πως παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Την ίδια ώρα το MSNBC μετέδωσε ζωντανά πως στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Whitney Houston δεν υπήρχαν ίχνη σωματικής πάλης ή ναρκωτικές ουσίες.
 << Associated Press  >>


Δεν υπάρχουν σχόλια: