Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Ο BIG BROTHER....ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΣΕ....NEXT GENERATION IDENTIFICATION . ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ !!!


Την κατασκευή της μεγαλύτερης βάσης βιομετρικών δεδομένων σχεδιάζει το FBI, επιτρέποντας στην αμερικανική κυβέρνηση να αναγνωρίζει με περισσότερα μέσα και ακρίβεια πολίτες εντός και εκτός των ΗΠΑ. Το συνολικό κόστος του εγχειρήματος θα αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια (670 εκατ. ευρώ).
Την κατασκευή της μεγαλύτερης βάσης βιομετρικών δεδομένων.... σχεδιάζει το FBI, επιτρέποντας στην αμερικανική κυβέρνηση να αναγνωρίζει με περισσότερα μέσα και ακρίβεια πολίτες εντός και εκτός των ΗΠΑ. Το συνολικό κόστος του εγχειρήματος θα αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια (670 εκατ. ευρώ). Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, πρόκειται για το πρόγραμμα «Ταυτοποίηση Νέας Γενιάς» (Next Generation Identification), το οποίο θα συλλέγει σε μια βάση δεδομένων όλα τα βιομετρικά δεδομένα που απαιτούνται για την αναγνώριση υπόπτων, καθώς και τη σήμανση. 
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει ψηφιακές εικόνες προσώπων, δακτυλικών αποτυπωμάτων και αποτυπωμάτων παλάμης στα συστήματά του.
Τον Ιανουάριο η υπηρεσία αναμένεται να αναθέσει ένα 10ετούς ισχύος συμβόλαιο για την επέκταση των βάσεων δεδομένων, της ποσότητας και των ειδών των δεδομένων που λαμβάνει, ενώ παράλληλα θα διατηρεί σε βάση δεδομένων τα δακτυλικά αποτυπώματα όσων εργαζομένων σε αυτό έχουν περάσει από ποινικό έλεγχο.                                                                                                                          ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΛΩΝΟΥΝ! 

(Τοποθετήστε το δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος και κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη φέτα του ποντικιού για μεγέθυνση.)   

Πατήστε εδώ και δείτε... και φρίξτε. 

Έτσι λοιπόν μια απλή φωτογραφία ενός πλήθους διαδηλωτών μπορεί να γίνει ένα "χρήσιμο εργαλείο" όχι μόνο στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών, που αναμφισβήτητα διαθέτουν πιο... 
εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης και αναγνώρισης,αλλά και οποιουδήποτε έχει την επιθυμία η πιο σωστά την διαστροφή να παίξει το ρόλο του πράκτορα

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: