Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:

Παρακολουθούμε εδώ και χρόνια διάφορα δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο για τις επιπτώσεις της χρήσης του φθορίου στις οδοντόκρεμες και στο πόσιμο νερό.

Στο παρελθόν έχουμε παρουσιάσει μερικά άρθρα που αντιτίθεται στην χρήση του φθορίου.

Οι επίσημοι κρατικοί φορείς ακολουθώντας την επίσημη γραμμή που επικρατεί στις ΗΠΑ συνιστούν ανεπιφύλακτα τη χρήση του φθορίου.

Ανεξάρτητοι ερευνητές συνέχιζαν και συνεχίζουν τις έρευνες για να αποδείξουν οτι ακόμη και οι μικρές αυτές δόσεις φθορίου είναι.... πολυ επικίνδυνες.

Δημοσιεύτηκαν λοιπόν νέες έρρευνες του Εθνικού Ινστιτούτου Περιβαλλοντικών Επιστημών και Υγείας των ΗΠΑ, οι οποίες διεξήχθησαν σε ζώα και έδειξαν οτι αν ένα ζώο εκτεθεί σε φθόριο μέσα στα επιτρεπτά όρια που έχουν καθοριστεί για τον άνθρωπο, τότε το φθόριο αυτό συγκεντρώνεται στον εγκέφαλο του ζώου και προκαλεί μόνιμες βλάβες.

Ταυτόχρονα γίνονται και έρευνες για να συσχετίσουν την λήψη φθορίο και μείωσης της νοημοσύνης στα παιδιά.

Μια τέτοια έρευνα έγινε στην Κίνα σε δυο χωριά (Wamiao and Xinhuai) σε 512 παιδιά ηλικίας 8-13 ετών. Οσο πιο υψηλή ήταν η συγκέντρωση φθορίου στον ορό του αίματος τόσο χαμηλότερη ήταν η νοημοσύνη των παιδιών.

Η έρευνα έδειξε οτι στα παιδιά που λάμβαναν φθόριο απο το νερό είχαν μείωση του δείκτη νοημοσύνης κατα 5-10 μονάδες, σε σχέση με άλλες ομάδες ελέγχου.

Το φθόριο χρησιμοποιείται σαν μέσο απολύμανσης του πόσιμου νερού σε πολλές δυτικές χώρες.

Στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται σε ποσοστό 70% του πόσιμου νερού.

Παρ’ όλες τις μελέτες που έχουν γίνει και αποδεικνύουν την επικινδυνότητα του φθορίου στο νερό και γενικά στον οργανισμό, οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια ισχυρίζονται με ενθουσιασμό οτι η φθορίωση του νερού είναι ασφαλής και αποτελεσματική.

Δεν χρειάζεται να διερωτηθούμε σε τι είναι αποτελεσματικό το φθόριο. Πράγματι πέτυχαν το στόχο τους. Και ο στόχος ήταν η μείωση της αντίληψης και των πνευματικών ικανοτήτων της νεολαίας σε συνδυασμό με την κατάχρηση σε αλκοόλ.

Πρέπει να προσθέσουμε εδω και την επίδραση της ονομαζόμενης «μοντέρνας» μουσικής στην ευφυϊα.

Παρακολουθούν με συνεχή γκάλοπ τις αντιλήψεις και το πως αντιλαμβάνεται την Νέα Τάξη Πραγμάτων η νεολαία.

Αυτά τα γκάλοπ δείχνουν οτι οι σημερινοί νέοι προτιμούν να ασχοληθούν με μαγειρική, κοπτική, ραπτική, μουσική και όχι με το ποιός μας διοικεί.

Και ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας δεν ασχολείται καν με τις θετικές επιστήμες.
Να θυμίσουμε εδω την ανάγκη που έχουν οι ΗΠΑ και οι Δυτικές Χώρες σε εισαγωγή «εγκεφάλων» απο τρίτες χώρες.


Δεκάδες έρευνες κατα το παρελθόν έχουν δείξει τους κινδύνους της φθορίωσης του νερού, που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια, γενετικές μεταλλάξεις, καρκίνο, επιπτώσεις στην αναπαραγωγή, νευροτοξικότητα, παθογένειες των οστών.

Ακόμη και η ένωση ειδικών αξιωματούχων της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ είναι ενάντια στην φθορίωση.

Μερικές απο τις μελέτες αυτές είναι αυτή που έγινε το 1995 απο τους «Mullenix and co-workers» και έδειξε οτι ποντίκια που τους δόθηκε φθοριωμένο νερό σε επίπεδα που δίνεται και στους ανθρώπους μέσω του πόσιμου νερού, παρουσίασαν τα ενήλικα κατάθλιψη, ενώ τα αυτά που γεννήθηκαν, υπερκινητικότητα, που τα ταλαιπωρούσε σε όλη τους τη ζωή.

Ολοι θα έχετε ακούσει οτι τα παιδιά παρουσιάζουν ανεξήγητη υπερκινητικότητα. Μήπως πρέπει να την συσχετίσουμε με την λήψη φθορίου;

Το 1998 οι Varner, Jensen and others έκαναν μια έρευνα σε ποντικούς που έδειξε οτι τα ποντίκια που ήπιαν νερό με φθόριο σε ποσότητες που λένε οι αρμόδιες αρχές οτι είναι επιτρεπτό(1 ppm) για τον άνθρωπο, παρουσίασαν προβλήματα στα νεφρά και στον εγκέφαλο.

Ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετώπισαν τα ζώα που ήπιαν το φθόριο σε συνδυασμό με αλουμίνιο.

Μήπως είναι ώρα να συνδυάσουμε και τον ρόλο του αλουμινίου που εισέρχεται μέσω της διατροφής στον οργανισμό μας;
Φθόριο και αλουμίνιο είναι καταστροφικό για το νευρικό σύστημα – εγκέφαλο.

Γιατί υπάρχει κατακόρυφη αύξηση νευρικών διαταραχών, μνήμης, alzheimer κτλ;

Να σημειώσουμε οτι οι ποντικοί που συμμετέχουν στα πειράματα είναι πιο ανθεκτικοί στο φθόριο απο ότι ο άνθρωπος.

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά βίντεο και άρθρα που συσχετίζουν την προώθηση της χρήσης φθορίου με την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οταν ιδιώτες αγοράζουν τις εταιρείες ύδρευσης, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να φθοριώνουν τα νερά. Αυτοί συνήθως οι ιδιώτες είναι συγκεκριμένης καταγωγής και κρύβονται πίσω απο μεγάλες «δήθεν» πολυεθνικές.

Στο δεύτερο βήμα αυξάνουν κατακόρυφα την τιμή του νερού. Αυτό το μοντέλο το ακολούθησαν σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά κυρίως στην Λατινική Αμερική.

Ποιος συντονίζει λοιπόν την προώθηση του φθορίου;

Ενα αξιόλογο στοιχείο που πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας είναι οτι οι επικυρίαρχοι ανακοίνωσαν επίσημα οτι η ανθρωπότητα θα χωριστεί σε δυο κλάδους.

Τους γενετικά εξελιγμένους, οι οποίοι θα ασχολούνται με τις επιστήμες, την φιλοσοφία και την διοίκηση της ανθρωπότητας και στα δισεκατομμύρια των άλλων ανθρώπων οι οποίοι θα έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη θα είναι τα εργατικά χέρια και οι διασκεδαστές των μεγάλων αφεντικών.

Προσέξτε οτι όλα τα κανάλια και όλες οι παιδικές εκπομπές μαθαίνουν στα παιδιά μας πως θα γίνουν μουσικοί, ηθοποιοί, μάγειροι, μόντελιστ, σχεδιαστές μόδας, ποδοσφαιριστές, μοτοσυκλετιστές και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Δεν θα δείτε ποτέ σε ένα παιδικό έργο ένα παιδί να παροτρύνεται να γίνει φιλόσοφος ή υπουργός ή πρωθυπουργός ή μεγάλος επιστήμονας.

Φαντάζομαι ότι θα έχετε προσέξει οτι όλα τα κανάλια σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν γεμίσει με εκπομπές μαγειρικής.

Οσοι αναγνώστες διαφωνούν με κάτι, τους καλούμε να ερευνήσουν πρώτα και ας μας στείλουν μια ολοκληρωμένη έρευνα να την δημοσιεύσουμε, ακόμη και αν είναι αντίθετη με τη δική μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/09/blog-post_10.html

ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

Δείτε περισσότερες έρευνες εδω http://www.fluoridealert.org/hp-epa.htm

http://ehp03.niehs.nih.gov/article/fetchArticle.action;jsessionid=F0787068E7DA57D46BBBF7D712A3209F?articleURI=info%3Adoi%2F10.1289%2Fehp.1003171

http://www.fluoridealert.org/absurdity.htm
πηγηhttp://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: