Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ... ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?????


Σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από την κόρη του Γ.Μπαμπινιώτη!

ΜΠΑΜΠΙΝΟΤΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1973 ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 2009...

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
"Ένα σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων λόγω....

της βαρύτητας των εμπλεκόμενων προσώπων βρίσκεται πάνω από 7 μήνες στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, άγνωστο για ποιο λόγο.
Εμπλεκόμενοι στην εξαιρετικά περίεργη υπόθεση η κόρη του πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Μπαμπινιώτη, Φλωρίτα, καθηγήτρια στο Αρσάκειο Εκπαιδευτικό ίδρυμα και μια ανήλικη μαθήτρια, όταν τελέστηκε το αδίκημα, κόρη μεγαλογιατρών της Αθήνας.
Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, οι γονείς της μαθήτριας πήγαν τον προηγούμενο χειμώνα στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και προέβησαν σε μια απίστευτη καταγγελία. Ότι η ανήλικη κόρη τους τότε δεχόταν συνεχείς πιέσεις, δώρα και ...
υποσχέσεις από την κόρη του Γιώργου Μπαμπινιώτη. Οι γονείς κατήγγειλαν ότι υφίσταται το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα κάλεσαν κι άλλους μάρτυρες οι οποίοι έδωσαν κατάθεση στο Ανηλίκων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξήχθη.
Η κόρη του Μπαμπινιώτη ήταν η καθηγήτρια της κοπέλας και μεταξύ τους είχε , κατά την καταγγελία, αναπτυχθεί μια περίεργη σχέση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και από τότε έχει βαλτώσει περιέργως. Δυο τινά λοιπόν θα πρέπει να γίνουν. Ή να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της Φλωρίτας Μπαμπινιώτη ή η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
Αυτά τα θέματα δεν πρέπει να μένουν ανοιχτά. Η τα κλείνεις ή τα πορχωράς. Δεν γίνεται να εκτίθεται μια ολόκληρη οικογένεια και να μην υπάρχει άμεση εξέλιξη και διερεύνηση της υπόθεσης.
Για το σοβαρό θέμα ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της καθηγήτριας, πρώην πρύτανης, πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, πρόεδρος του Αρσακείου και σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου, Γιώργος Μπαμπινιώτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: