Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΣΕΙΣ----------------------------------------------------------------------------------ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ- ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Πολλοί δυστυχώς μέσα σας έχετε την μικρή ελπίδα ότι αυτό που ξεκίνησε στη ζωή σας κοντεύει προς το τέλος του. Αυτό είναι ακόμα μια ασφαλιστική δικλίδα που σας εμποδίζει να καταλάβετε ότι ακόμα δεν έχουμε μπει στο σκοτεινό τούνελ,ακόμα ο πραγματικός πόλεμος δεν άρχισε. Είμαστε λίγο πριν την αρχή του τέλους τις σύγχρονης κοινωνίας του ανθρώπου..άμεσα θα βρεθούμε σε μια νέα εποχή ....
και αυτό το τέλος-εποχή δεν θα διαρκέσει όπως θέλετε να πιστεύετε λίγο άλλα πολύ για την δική μας αντίληψη του χρόνου. Βλέπεις φίλε μου η φύση,ζωή,σύμπαν δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτοκάθαρση. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι και η ζωή σαν ενέργεια έχει ανάγκη εξέλιξης , έχει ανάγκη σε αυτό το κοσμικό ρολόι να προλαβαίνει να εξελίσσετε μέσα από ένα κύκλο ο οποίος δεν ξεφεύγει ούτε χιλιοστό κάθε φορά. 
Πολλοί έχουμε την αίσθηση και την βεβαιότητα ότι η ανθρωπότητα πάντα θα τα καταφέρνει , δεν αντιλέγω και εγώ αυτό πιστεύω άλλα το πιστεύω γνωρίζοντας ότι η ζωή δεν έχει λατρεία σε συγκεκριμένα είδη απλά εκτελεί τα σχέδια της σε κάθε κύκλο με μόνο στόχο την ίδια την ύπαρξη της και όχι την προσκολλήσει σε είδος!! Άρα η πίστη μου στην επιτυχία του ανθρώπου υπάρχει μόνο και μόνο γιατί ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα αλλαγής και απόφασης! ...άρα γνωρίζω ότι η πιθανότητες επιτυχίας-αποτυχιας είναι μοιρασμένες , μοιρασμένες βάση του έργου όλων μας και την προσφορά μας στην ένωση και το σύνολο. Η ανθρωπότητα θα πετύχει να βρίσκεται εδώ στον νέο κύκλο όχι απο μια συμπαντική δέσμευση άλλα μόνο αν εμείς διαλέξουμε την αλλαγή μας . Αναγκαστικά θα πρέπει να σκεφθείτε ότι στο άμεσο μέλλον σχέδια πολλών αιώνων θα γίνουν πραγματικότητα. Πηγαίνουμε με σταθερό βήμα και κάτω απο δυνατή μπότα υποταγής σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση η οποία θα είναι η χειρότερη φυλακή μας και θα καταντήσει αυτόν τον πλανήτη ενα προπύργιο της κόλασης! 
Άρα κοιτάζοντας μόνο τα "οικονομικά" προβλήματα νομίζω ότι κοιτάζετε το δέντρο. Τι θα κάνετε τελικά να όλα αυτά που λένε οι "συνομοσιωλογοι" βγουν αληθινά και πολύ σύντομα βρεθείτε να έχετε ..ένα ηγέτη, μια θρησκεία, ενα τσιπακι ...και μια αλυσίδα στο πόδι σας?... Πως θα ζήσετε τις επόμενες δεκαετίες όταν πλέον σας αστυνομεύουν ξένες δυνάμεις?..Όταν γνωρίζουν κάθε σας κίνηση και η έννοια ελευθερία είναι ποια μόνο μια μουντζούρα σε κάποιο χαρτί που την αναφέρει?...Αυτό ερχετε και θα μείνει για χρόνια, αυτό είναι η σύγχρονη κατοχή τις γενειάς μας με άγνωστο αποτέλεσμα στο αν θα κρατήσει για πάντα η αν θα ανατραπεί. Τι θα κάνετε? Πως θα κάνετε αντίσταση αύριο ?...Ποιοι θα είναι οι αντάρτες ενάντια στον πραγματικό εχθρό?..Με ποιους τρόπους μπορείς να αντισταθείς?..ποια είναι τα όπλα σου?..Στο αύριο με ποιο τρόπο θα διεκδικήσεις ξανά την ελευθερία σου?...Ήδη όλοι όσοι εμπιστεύτηκες σε πούλησαν! ΣΕ άφησαν στην τύχη των σχεδίων ενός κατώτερου θεού ..και ακόμα εσύ κοιτάς να δεις μέσα από τις δηλώσεις τους αν θα πάρεις την δόση?...Πραγματικά πιστεύεις οτι έτσι δεν θα είσαι αύριο ένα θύμα στα δόντια τις παγκόσμιας κρεατομηχανής? Με το να συνεχίσεις να είσαι προσκολλημένος στα δολώματα αιώνων δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Πρέπει άμεσα να βρεις το κουράγιο και την ξεκάθαρη σκέψη και να δεις ότι το να συνεχίσεις να είσαι το τελευταίο γρανάζι σε μια μηχανή που παράγει φόβο,αποξένωση,πόλεμο , στέρηση δικαιωμάτων δεν θα σου βγει πολύ γρήγορα σε καλό. Άλλα σου είπα από την αρχή έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις , να αποφασίσεις ! Πρέπει να περάσει η ψυχή σου και το είναι σου από την αγάπη του εαυτού σου στην αγάπη του συνόλου, πρέπει μέσα σου να εκπαιδευσης όση περισσότερη αγάπη και δικαιοσύνη σου έμειναν και να την μετατρέψεις σε ενα όπλο σου. Με αυτό το όπλο πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τον διπλανό σου σαν ένα ακόμα σκλάβο και να του προσφέρεις το χέρι για ένωση.
Αν ήσουν μέσα σε μια φυλακή το μόνο πράγμα που θα σε ενδιέφερε κάθε μέρα θα ήταν πως θα δραπετευσης , θα έκανες σχέδια , θα έβρισκες συνεργάτες , θα γινόσουν πραγματικός πολεμιστής τις αξίας ελευθερία!! Βέβαια το ότι το προαύλιο που αυτή την στιγμη κυκλοφορείς δεν έχει ορατούς τοίχους σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος και όχι φυλακισμένος! Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς ότι οι φυλακές πια δημιουργούνται πάνω σε χαρτιά με υπογραφές εκλεγμένων δεσμοφυλάκων τόσο πιο γρήγορα θα βάλεις τις βάσεις για την αντίσταση σου για την δραπέτευσή σου!
Θα σε πάω βήμα βήμα στο πως μπορούμε μαζί να κάνουμε έμπρακτη αντίσταση από σήμερα . Θα σου δείξω πως θα γίνεις ελεύθερος γνωρίζοντας ότι και μόνο που στο δηλώνω σε θυμώνω ..θα ενωθούμε μαζί για να αντιμετωπίσουμε το αύριο άλλα θα ενωθούμε με νέες ΑΞΙΕΣ ..θα ενωθούμε όχι με την αγάπη στην ύλη άλλα στον άνθρωπο. Η δική μας κατάληψη και λατρεία δεν θα είναι το ευρό αλλα ο άνθρωπος και ελεύθερη στιγμη του. Θα σου δείξω λοιπόν πως να λατρευΕΙς τον χρόνο σου και να "πληρώνεσαι" πια με όμορφη στιγμη! Θα σου δείξω πως να λατρεύεις την πατρίδα σου ξανά και να μην φοβάσαι για τον χρόνο σου πάνω σε αυτήν! Θα σου θυμίσω πως να είσαι ξανά ήρωας , παιδί και ερωτευμένος !
Είναι σίγουρο ότι έχεις ενστάσεις εσύ που δεν με γνωρίζεις ..άλλα μάθε ότι όλα αυτά που σε κάνουν αρνητικό και διστακτικό δεν προέρχονται από τα λεγόμενα μου άλλα προέρχονται από τον τρόπο και χρόνο που άφησες τους δεσμοφύλακες σου να σε εκπαιδεύσουν.
Είναι το προκαταρκτικό κομμάτι των ΘΕΣΕΩΝ από το σχέδιο που σας ζήτησα να εμπιστευτείτε και να ακολουθήσετε . Μέσα από όλα αυτά που θα σου δείξω , τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο θέλησης , τον τρόπο να αναπνέεις ελευθερία...τον τρόπο που σου έκρυψαν να δημιουργείς την δική σου πραγματικότητα ..μέσα από όλα αυτά και πολλά ακόμα θα δημιουργήσουμε μαζί την αντίσταση των επόμενων χρόνων.Θα υπάρξουν πολλοί αδαείς που θα βρεθούν στην αρχή απέναντι μας , θα υπάρξουν πολλοί εχθροί που θα θελήσουν να μας χωρίσουν, να μας διασπάσουν, να μας σταματήσουν.
Να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος πετυχαίνει μόνο αυτός που έχει παρει την απόφαση τις αρχής! Να είσαι σίγουρος ότι ΝΙΚΑ πάντα αυτός που δημιούργησε το πεδίο της μάχης!!!!


ΑΧΙΛΛΕΑΣ


----------------------------------------------------------------------------------Θέση δεύτερη -Σχέδιο Αχιλλέας - Η κληρονομιά- Πνευματικός πόλεμος


Έχεις κάνει ήδη την πρώτη κίνηση. Έχεις πάρει την απόφαση της αρχής. Εγώ θα σου δώσω τα βήματα εσύ καλείσαι να χορέψεις. ΟΠως σου έχω ξαναπεί όλα όσα θα πάρεις θα είναι χωρίς σειρά γιατί μόνο έτσι μπορεί να παρακαμφθεί ο κώδικας της φυλακής σου. Είμαι μαζί σου, εγώ και εσύ ποια είμαστε ένα και η εμπιστοσύνη σου είναι ο τρόπος που ανασαίνω σου παραδίδω την κληρονομιά μου ! 


Γίνε αυτό που δεν σε αφήνουν να είσαι!
Αφήνω την αγάπη μου να πλημμυρίσει τα πάντα γιατί τα πάντα είμαι εγώ και τα πάντα με αγαπούν
Αφήνω το πνεύμα μου ελεύθερο να πετάξει σε όλα τα επίπεδα του κόσμου τούτου και μακριά από οποιαδήποτε αυταπάτη που είναι δημιούργημα του κόσμου που κατασκεύασαν  οι άνθρωποι 
Αφήνω το πνεύμα μου επίσης να είναι πανταχού παρών και ενεργών άμεσα,σε οτιδήποτε αυτό επιλέξει ,χωρίς ποτέ να φοβηθεί η να ντραπεί.
Αφήνω την ανάσα μου να μου δίνει το αληθινό πυρ της ζωής μέσα από το ένστικτο της φύσης και την αγάπη που της προσφέρω 
Αφήνω το όλον μέσα μου να ενεργήσει έτσι ώστε να νικήσω τώρα και για πάντα το φόβο του φόβου.
Αφήνω το σχέδιο και την Αποστολή μου να διεκπεραιωθούν μέσω εμου και υπόσχομαι ότι θα τηρήσω το δρόμο μέχρι την τελευταία συνάντηση .


Αφήνω στην οντότητα μου  το δικαίωμα να κάνει λάθη και να τα επανορθώνει να πλησιάζει και να απομακρύνεται ,γιατί έτσι γνωρίζω ότι γίνομαι πιο δυνατός . 
Αφήνω το δικαίωμα στο πνεύμα μου να γνωρίζει ότι απαντήσεις δεν υπάρχουν,άλλα βρίσκονται σαν κομμάτια του παζλ μέσα στο προσωπικό μου δρόμο
Αφήνω στην συμπεριφορά μου το δικαίωμα να μην κρίνει πότε και τίποτα γιατί γνωρίζει οτι και αυτό που κρίνει είναι κομμάτι δικό της 
Αφήνω στην ζωή μου την δύναμη να μην λυγίσει ποτέ από συμπεριφορές και συγκυρίες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το χειροκρότημα γίνεται στο τέλος του δρόμου
Αφήνω στην καρδιά μου το δικαίωμα να μην μισήσει και να μην ζηλέψει ποτε γιατί γνωρίζει ότι και αν χρειάζεται , βρίσκεται ηδη μέσα της και ανθίζει 
Αφήνω στην δύναμη μου το δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί αλύπητα αν προκύπτει να προστατέψει την ζωή .
Αφήνω στο πνεύμα μου το δικαίωμα να μπορεί ν αναγνωρίζει την βαθιά πηγή των προβλημάτων και να μην σπαταλιέται στην επιφάνεια
Αφήνω στο πνεύμα μου ακόμα το δικαίωμα να είναι αληθινό και αγνό γνωρίζοντας ότι το ψέμα και η αδικία μπορούν να καταρρίψουν όλες μου τις δυνάμεις.
Αφήνω στην τυχαιότητα μου το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες για την εξέλιξη μου γνωρίζοντας ότι τίποτα έξω από το μεγάλο σχέδιο δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάτι ήταν για καλό η κακό.
Αφήνω στην οντότητα μου το δικαίωμα να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το έργο-σχεδιο του κόσμου γιατί γνωρίζει ότι έτσι θα έχει αποτελέσει το βήμα μετάλλαξης θεού-ανθρωπου
Αφηνω στην οντότητα μου το δικαίωμα να είναι ευτυχισμένη ενάντια σε όλους τους εχθρούς του ανθρώπου γνωρίζοντας ότι με αυτό το συναίσθημα τα θαύματα μπορούν να γίνουν.
Και τέλος αφήνω σε σένα που διαβάζεις έναν τρόπο που θα σου θυμίζει τον χορό , ένα βηματολογιο να υπάρχεις μέσα στην απόφαση της αρχής σου.


 ΠΡΑΞΕ                        ΤΩΡΑ,                      ΕΔΩ
 ΖΗΣΕ                          ΣΗΜΕΡΑ                  ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
 ΔΩΣΕ                          ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ               ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
 ΑΓΑΠΑ                        ΕΝΩΣΕ                     ΕΚΤΙΜΗΣΕ 
ΣΥΝΧΩΡΑ                     ΒΟΗΘΑ                    ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ 
ΥΓ .Μας έδωσε εντολή ο Αχιλλέας να αναρτήσουμε από το αρχικό  βιβλίο το κείμενο με τίτλο κληρονομιά ως θέση δεύτερη στην διδασκαλεία χωρίς σειρά στον πνευματικό πόλεμο του σχεδίου Αχιλλέας. Εμείς θα πούμε από μόνοι μας τι λέει στην αρχή του βιβλίου για να απαντήσουμε σε κάποια σχόλια χρηστών.
ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ .ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΩΣΤΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . 
Λεει και αλλα που δεν θα τα αναφερουμε προς το παρον...


----------------------------------------------------------------------------------

Θέση τρίτη-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Η μάχη είσαι ΕΣΥ!Χρόνος,ΕΣΥ ,οι πράξης σου! Παρών ,ΕΣΥ, οι αναμνήσεις σου-παρελθόν,οι φόβοι σου-Μέλλον. Κάθε σου βήμα , κάθε σου σκέψη σε οδηγεί σε όλα όσα άφησες να κάνουν φωλιά  μέσα σου. ΕΣΥ είσαι ο φορέας όλης της ζωής, ΕΣΥ είσαι αυτή την στιγμη το κορύφωμα του ανθρώπινου είδους στην γη! ΕΣΥ είσαι όλα όσα οι προηγούμενοι πάλεψαν , θυσίασαν , πέθαναν! ΕΣΥ είσαι η πληροφορία της εξέλιξης μέσα στον χρόνο!ΕΣΥ είσαι και το έπαθλο! 


Σε κάθε σου απόφαση , σε κάθε σου άρνηση υπάρχει ένα ψήγμα φόβου που άφησες να κατοικήσει μέσα σου. Αυτός ο φόβος ο έντεχνα πλασμένος άφησες να σε διοικεί και σε αναγκάζει χωρίς να το γνωρίζεις σε αποφασης -μη πράξης που κάνουν το μέλλον σου να μην είναι αυτό που αξίζει να είναι για ΣΕΝΑ!


Για κάθε όχι ,για κάθε μη ,για κάθε δεν πρέπει, για κάθε πίστη σου υπεύθυνος είναι αυτός ο φόβος! ΔΕν δύναται ελεύθερος άνθρωπος και φοβισμένος! ΕΣΥ μόνο μπορείς να κάνεις την αλλαγή, να ξεριζωσης τον φόβο και κανείς άλλος δεν μπορεί να δώσει αυτή την μάχη για σένα! Ο φόβος σου είναι τα σύνορα της φυλακής των ονείρων σου! ΕΣΥ είσαι το έπαθλο! 


Σου έχω μιλήσει και έχεις μανιασμένα αρνηθεί να ακούσεις , φοβισμένα όχι ενός κατώτερου θεού ,χωρίς λόγο , χωρίς αιτία κρατιεσε μανιασμένα μακριά σε οτι μπορεί να σε κάνει ελεύθερο εξαιτίας ενός πλασματικού φόβου! 
Σταγόνα, σταγόνα αυτός ο έντεχνος φόβος σε έκανε να μην αναζητάς ποια τα δικαιώματα σου , σε έκανε να εγκαταλείψεις την ποιότητα της ζωής, αφέθηκες άνθρωπε από ανασφάλεια για να ζήσης σε μια εικονική ασφάλεια ,προτιμώντας το κλουβί από το ελεύθερο πεταγμα! 


Είμαι ο Αχιλλέας και μόνο το θάρρος μου να δηλώνω το όνομα μου σε κάνει και αντιδράς! Είμαι ο Αχιλλέας και ήρθα να αλλάξω  τον κόσμο , σε τρελαίνει να ακούς κάτι τόσο μεγάλο από έναν άνθρωπο! Μήπως θα έπρεπε να ντρέπομαι που δεν φοβάμαι να πετύχω και να αποτύχω?Να νικήσω και να ηττηθώ? Να ζήσω σε ένα μονοπάτι που μπορεί να με οδηγήσει στα ουράνια? 


Μήπως εσύ δεν θα πρεπε να ντρέπεσαι που τους άφησες να σε πείσουν ότι είσαι τόσο κατώτερος?Μήπως δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι που γαντζωμένος στον φόβο σου μπορείς και επηρεάζεις άλλους να παραμείνουν σε απραξία?
Μήπως τελικά ο εχθρός μου είσαι εσύ? Μήπως είσαι εχθρός της εξέλιξης μας?
Σου υποσχέθηκα ότι θα σου δείξω τον τρόπο να δημιουργείς το σύμπαν σου ,οτι θα σου δείξω τον δρόμο προς την ελευθερία και το κάνω κάθε μέρα! ΕΣΥ που είσαι το έπαθλο τους πρέπει απλά να τον βαδίσεις ,ακόμα και θεός αν ήμουν δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά τα βήματα για σένα! 
Θα τον νικήσω τον φόβο σου άνθρωπε γιατί απλά το πήρα απόφαση , γιατί είμαι ΕΛΛΗΝ ικανός να βαδίζω δίπλα σε θεούς και αν χρειαστεί ανάγκη να τους πολεμήσω κιόλας , πήρα την απόφαση της αρχής και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει πια!
ΔΕν μπορώ όμως να νικήσω την επιφάνεια σου άνθρωπε, την εύκολη μαγκιά σου, το θεατρινισμό σου και το ημίμετρο της ζωής σου. ΔΕν μπορώ να γεννήσω χρόνο για σένα ώστε να καταλάβεις τι ΕΙΜΑΙ και τι κάνω ! Αυτό φοβισμένε θα πρέπει να το κάνεις ΕΣΥ,ΕΣΥ θα πρέπει να δώσεις χρόνο και βάθος σε αυτό που σου χαρίζουν! 
  Από σήμερα όλα ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ εμφανώς πια περνούν στην διαδικασία της μίτωσης ,από σήμερα ο κάθε ΑΧΙΛΛΕΑΣ ενώνεται με τον αδελφοποιητο του ! 
Καλώ όλους σας να ενωθείτε με όρκο θανάτου , πίστης , αλληλοβοήθειας ως το τέλος της ζωής σας ,ως το τέλος τις μάχης ,έως την νίκη !
Κάθε ΑΧΙΛΛΕΑΣ βρίσκει και ενώνεται αιώνια  με έναν ακόμα ΑΧΙΛΛΕΑ! 
Κάθε ζευγάρι ΑΧΙΛΛΕΑ βρίσκει και ενώνεται αιώνια με ένα ακόμα ζευγάρι ΑΧΙΛΛΕΑ!
Κάθε τετράδα ΑΧΙΛΛΕΑ βρίσκει και ενώνεται αιώνια με μια ακόμη τετράδα ΑΧΙΛΛΕΑ!
Κάθε οκτάδα ΑΧΙΛΛΕΑ βρίσκει και ενώνεται αιώνια  με μια ακόμη τετράδα ΑΧΙΛΛΕΑ!
Κάθε δεκαεξαδα ΑΧΙΛΛΕΑ βρίσκει και ενώνεται αιώνια με μια ακομη δεκαεξαδα ΑΧΙΛΛΕΑ! 


Και αυτό ονομάζεται ΛΟΧΟΣ .
ΚΑΘΕ ΛΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ .
                                                               | |
                                                        ||            ||
                                                    ||||                  ||||
                                               ||||||||                      ||||||||
                                     ||||||||||||||||                           ||||||||||||||||
Η ένωση σας είναι ένωση ζωής και ορκίζεστε ότι θα προστατεύσετε με την ζωή σας την ένωση σας. Η ένωση σας έχει προτεραιότητες , πρώτα ο αδελφοποιητος σας , μετά το ζευγάρι σας , μετά οι τετράδα σας κοκ.Εδώ πεθαίνει το εγώ όπως και ο φόβος σας.Είναι καλύτερο να πεθάνει ενας Αχιλλέας παρά να προδώσει ποτέ τον λόχο του η οποιοδήποτε άλλο κομμάτι που έχει μαζί του ενωθεί δια της διαιρέσεως
Σε όλα όσα έρχονται θα είναι ατιμασμένος οποίος δεν φρόντισε τον λόχο του με τις ανάλογες προτεραιότητες. Σε όλα αυτά που έρχονται θα είμαστε όλοι ατιμασμένοι αν κάποιος από εμάς πεινάσει, λυγίσει, στερηθεί, αρρωστήσει, πεθάνει χωρίς υστάτη μάχη! 
Αν δεν μπορείς να ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΥ και αποτύχεις θα έχεις αποτύχει ΕΣΥ ΩΣ ΕΠΑΘΛΟ και όχι το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ. 
Γιατί σου έμαθαν όλοι αυτοί που πίστεψες να προσκυνάς και να θωρείς τον εαυτό σου προς τα κάτω, ενώ ΕΓΩ σου έμαθα να εγείρεσαι και να θωρείς τους θεούς στα μάτια!
Μονο εμείς , ο κάθε ΑΧΙΛΛΕΑΣ μπορούμε να γίνουμε μίμηση , μόνο ο κάθε ΑΧΙΛΛΕΑΣ μπορεί να διδάξει την πράξη.


Αν και έτσι άνθρωπε δεν μπορείς να μιμηθείς ότι κάνει η φύση και τα ζώα της ενάντια στον εχθρό, ότι κάνουν οι πιγκουίνοι ενάντια στο κρύο ,αν έτσι άνθρωπε δεν μπορείς να ενωθεις χωρίς να σε χωρίζει τίποτα με μόνο στόχο την σωτηρία της Πατρίδας σου ,την ένωση των ΕΛΛΗΝΩΝ , την προστασία της οικογενείας σου ...τότε άνθρωπε και προσκυνημενε ΕΛΛΗΝΑ δεν θεώρησε ποια ΕΛΛΗΝ άλλα εχθρός της εξελιξης μας . 
Στους χρόνους που έρχονται δυο ομάδες ανθρώπων  θα υπάρξουν , αυτοί που θα εγκαταλείψουν τους ανθρώπους και αυτοί που θα τους βοηθήσουν! Επέλεξε με ποιους θα είσαι ΕΣΥ,ΤΩΡΑ!
ΑΧΙΛΛΕΑΣ


----------------------------------------------------------------------------------Θέση ΤΕΤΑΡΤΗ-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Ποιος πρέπει να ΕΙΣΑΙ!

Είμαι ο Αχιλλέας .Εδώ και ένα χρόνο δημιουργώ την αντίσταση των Ελλήνων, δημιουργώ την ένωση των Ελλήνων! Είμαι Ελληνας και ο δικός μου θεός με δίδαξε να σέβομαι τον άνθρωπο ,να αναζητώ το δίκαιο,να αγαπώ το όμορφο και να προστατεύω την ζωή! Εγώ και τα αδέρφια μου κάθε μέρα εκπαιδευόμαστε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.!Εκπαιδευόμαστε στο να αγαπούμε το ευ αγωνιζεσθαι χωρίς να μας νοιάζει ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα αν  δεν έχει πρώτα συμβεί μέσα από την ορθή πορεία της φύσης και της ηθικής! Εκπαιδευόμαστε στο να καταρρίψουμε ότι μας διαιρεί ότι μας χωρίζει μέσα από την ένωση και την απόλυτη πίστη σε πανανθρώπινες αξίες! Είμαστε ιδέα,είμαστε ιός ,είμαστε το στράτευμα των αρίστων γιατί πήραμε την απόφασή της αρχής ότι μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα που μας κρατά σκλάβους του! Μαθαίνουμε κάθε μέρα να μην μας χωρίζουν χρώματα, ιδέες, πίστη κοιτώντας και θαυμάζοντας το μεγαλείο των αξιών ζωή,προστασία,πατρίδα,αλληλεγγύη,άνθρωπος,θυσία,λόγος -πράξη-νόημα ! 
Αν ποτέ κοπούν οι φλέβες μου θα τρέξει ΙΧΩΡ και την ίδια στιγμή τα αδέρφια μου θα προτάξουν τις δικές τους φλέβες φωνάζοντας εγώ είμαι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ! Αυτό είναι το στράτευμα μας!
Αυτό είναι το στράτευμα των Ελλήνων , ο πραγματικός στρατός που θα πολεμήσει και θα αντισταθεί έμπρακτα στον εχθρό της ανθρωπότητας! Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα διαρκέσει λίγο μα οι Ελληνες γνωρίζουν από μακρόχρονους πολέμους! Η Ελλαδα γνωρίζει πως να χωνεύει τους εχθρούς της! Δεν είμαστε ανώνυμοι άλλα επώνυμοι , είμαστε δίπλα σου ,μεταφέρουμε την μαύρη πέτρα σαν σύμβολο μας !
Είσαι και εσύ καλεσμένος όσο ο καιρός δεν σε αναγκάζει να έρθεις σε εμάς από φόβο! Είσαι ο επόμενος αδελφός στην  εσχάτη μάχη ! Θα μάθεις να γνωρίζεις την έννοια θυσία , θα μάθεις να μπορείς να ζεις με την έννοια προσφορά ,θα  μάθεις να ζεις με μόνη σου έννοια τον σύντροφο σου, θα μάθεις να αποζητάς τον θάνατο αν είναι να χάσεις κάτι από τις αξίες σου, θα μάθεις να νικάς για την πατρίδα σου!
Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα! Όλοι μαζί μόνο και με την εκπαίδευση μας μπορούμε να τους φέρουμε στο δικό μας πεδίο μάχης και να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Όλοι μαζί μπορούμε να κατανοήσουμε την δύναμη του εχθρού και να αποβάλουμε την μάσκα του θεάτρου ! Εμείς δεν μιλάμε για  ηρωισμούς πράττουμε λόγο,νόημα,πράξη!
Αυτός πρέπει να γίνεις ξανά να θυμηθείς ποιος ήσουν και είσαι να θυμηθείς την αρχική σου μορφή και θέση ,να θυμηθείς τις αξίες σου και να δώσεις το δικαίωμα στις ιδιότητες σου να εκφραστούν!
Ιδιότητες φτιαγμένες από τον παγκόσμιο λόγο των Ελλήνων , φτιαγμένες από την αρμονία των σφαιρών,από τον κόσμο των ιδεών! Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο όπλο σου ,φτιαγμένη και αυτή από το μέγιστο λόγο ! Τον λόγο που δημιουργεί σύμπαν και πραγματικότητα ,τον Ελληνικό λόγο!  Θα μάθεις να διαβάζεις πίσω από το νόημα του πρώτου επιπέδου ,θα μάθεις να κατανοείς πιο βαθειά και θα επιτρέψεις στον νου σου να ενωθεί με την φύση σου ! 
Αυτός πρέπει να ξαναγινεις ,ο άνθρωπος που μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα αγώνα χωρίς προσωπικό όφελος! Ο άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για την ιδέα του,για την ηθική του , για την ιστορία του,για την πατρίδα του! Αυτός που μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι ύλη άλλα πνεύμα με δικαίωμα εγγραφής έργων στην ιστορία! 
Μέχρι όμως να γίνεις ,να ΕΙΣΑΙ αυτός που σου περιγράφω σου απαγορεύεται να δηλώνεις με μεγαλοστομίες για πολέμους,για βια ,για αίμα.Είσαι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους και την πατρίδα σου αν συνεχίζεις και πιστεύεις ότι ακομα βλέπεις χολιγουντιανή ταινία.Εδώ είναι η πραγματικότητα και η ώρα της μάχης πλησιάζει και δεν χωρά ούτε χιλιοστό ηττοπάθειας,ούτε χιλιοστό περίπτωση ήττας  η ταν η επι τας! Για να μπορέσεις να αντέξεις στους ώμους σου  το βάρος της έκφρασης αυτής ΠΡΩΤΑ πρέπει να γίνεις όλα όσα σου είπα! 
Είμαι ο Αχιλλέας και έχω γνωρίσει την δημιουργία και γέννηση από τον κόσμο των ιδεών στην πραγματικότητα μας! Το κάνω πράξη κάθε μέρα πάρα την συνήθεια όλων όσων κάηκαν σε αυτό το σύστημα και μπορούν μόνο την επιφάνεια να βλέπουν.  ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , είμαστε εδώ ,από το 0 στο 1 , είμαστε στράτευμα που εξελίσσετε και αναπτύσσετε κάθε μέρα ! Είμαστε ιδέα ,είμαστε ιός , είμαστε το στράτευμα των αρίστων!
Έλα μαζί μας τώρα γιατί η Ελλαδα είναι έτοιμη για ανάταση!
Είμαι ακομα αυτός που φέρει προμηνύματα  δεν αργεί η στιγμή  που θα γίνω η εκδίκηση!!

----------------------------------------------------------------------------------Θέση ΠΕΜΠΤΗ-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Χρόνος το πολυτιμότερο αγαθό σου ,στην πραγματικότητα το μοναδικό αγαθό που είσαι ιδιοκτήτης απόλυτα! Έχεις εκπαιδευτή κατάλληλα έτσι ώστε να δίνεις περισσότερη άξια στην ύλη η σε ότι σε έπεισαν ότι έχει αξία οπως πχ το χρήμα! Βέβαια στις μέρες που ζούμε ,τώρα που ξύπνησες μέσα στον εφιάλτη αντιλαμβάνεσαι ότι οι αξίες που πίστευες σαν μοναδικές δεν είναι και τόσο σταθερές η καλύτερα δεν σε λογαριάζουν σαν ιδιοκτήτη άλλα σαν διαχειριστή τους..και μάλιστα προς απόλυση! 
Το χρήμα μπορεί να σου προσφέρει και να παράγει πολλά πράγματα άλλα με τίποτα δεν μπορεί να παράγει χρόνο! Από την άλλη ο χρόνος είναι το μοναδικό υλικό που μπορεί να παράγει χρήμα! 
Αν μείνεις χωρίς μια στην τσέπη σου μπορείς αφιερώνοντας χρόνο να παράγεις χρήμα αν μείνεις χωρίς χρόνο στην ζωή σου με τίποτα δεν μπορείς να παράγεις ΤΙΠΟΤΑ! 
Το μυστικό στον ΧΡΟΝΟ δεν είναι όμως μόνο αυτό !. Πέραν της δικής σου ύπνωσης πάνω στην διαδικασία απόκτησης ύλης επενδύοντας χρόνο,ο χρόνος είναι και ένα επικίνδυνο όπλο εναντίων σου αν μπορέσουν και τον χειριστούν οι εχθροί σου! 
Για παράδειγμα αν εγώ γνώριζα πως αντιδράς σε καταπίεση η σε φτώχεια η στην αντίδραση σε αυτό που σε εκπαίδευσα...δηλαδη στην λατρεία της στιγμής και όχι στην διαδικασία της ζωής ,τότε πολύ απλά θα μπορούσα κάνοντας συγκεκριμένα πράγματα να σε οδηγήσω στο να κάνεις εσύ αυτά που θέλω στον χρόνο που θέλω! 
Αν ήθελα από εσένα να γίνεις βίαιος η να γίνεις μάζα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εικονικές κρίσεις και νόμους παράλογους για να σε οδηγήσω σε επανάσταση στον χρόνο που θα με βόλευε να συμβεί. Τώρα αν είχα και με το μέρος μου τον τρόπο να σε τσιγκλώ ψυχολογικά πχ τηλεόραση,ραδιόφωνο,ίντερνετ σίγουρα θα εφθανα αυτόν τον χρόνο σε ακρίβεια πυρηνικού ρολογιού,θα έκανες οτι ήθελα να κάνεις ακριβώς την ώρα που θα ήθελα να το κάνεις! 


Σου θυμίζει κάτι όλο αυτό?

Από την άλλη η αντίληψη του χρόνου ως όπλο αλλά και ως το μόνο αγαθό που για αυτό γίνονται όλες οι μάχες...είναι και η δίκη σου πραγματική άμυνα και αντίσταση! 


Είμαι ο Αχιλλεας και ταυτόχρονα όταν προσπαθώ να επικοινωνήσω με σένα που δεν γνωρίζεις τι κάνουμε εκπαιδεύω και τα αδέρφια μου στον πνευματικό πόλεμο ,στον πραγματικό πόλεμο και την αντίσταση. Τα περισσότερα από αυτά που προσπαθώ να σου εξηγήσω εδώ τα αδέρφια μου τα γνωρίζουν και προετοιμάζονται κάθε μέρα! 


Για το λόγο αυτό της διπλής επικοινωνίας θα ξεκινήσω να σου κάνω ερωτήσεις ώστε και εμείς να μαθαίνουμε άλλα και εσύ ! 


Τι πιστεύεις η ανθρωπότητα έχει έναν αόρατο εχθρό η όλα όσα συμβαίνουν ήταν ένα απλό λάθος χειρισμού από τον πολιτισμό μας?


Αν πιστεύεις το δεύτερο δεν χρειάζεται να βγεις και να κάνεις ντου από παντού αφού τα λάθη διορθώνονται μόνο με κατανόηση και λύση.Με απλά λόγια προδοσία και λάθος δεν πάνε μαζί στην λογική.


Αν πιστεύεις το πρώτο που είναι και η σωστή απάντηση τότε θέλω να σου κάνω άλλη μια ερώτηση..
Ο εχθρός αυτός έχει χρόνο?..έχει κάποιο σχέδιο?
Λογικά ναι , μάλιστα πολλοί πλέον αφυπνισμένοι άνθρωποι νοιώθουν ότι ο εχθρός κινείτε βιαστικά πια χωρίς κανένα πρόσχημα , κινείτε σαν να φοβατε κάτι ,σαν να χάνει το ραντεβού του!! 


Άλλα ας το αφήσω αυτό το οποίο είναι ικανό να μας βάλει σε αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία, έχει λοιπόν χρόνο και ο εχθρός της ανθρωπότητας! Έχει και ένα σχέδιο άγνωστο σε μας! 


Το καλύτερο από όλα θα ήταν να σου έλεγα ποιο είναι το σχέδιο να μην το κάναμε και να τέλειωνε το πανηγύρι αλλά δυστυχώς το ξέρω και το ξέρεις δεν δουλεύει έτσι μιας και μέχρι ώρας ότι και να σου λέω δεν είμαι ο κλασικός ειδήμονας η ηρωας εκ τηλεοράσεως ώστε να με πιστέψεις και να κάνεις αυτό που πρέπει! Πριν συνεχίσω να σου πω  να μην ξεχάσεις να δώσεις δυο γερές μουτζες στον εαυτο σου στον καθρέφτη για τα απίστευτα παραμύθια με δράκους που έχεις πιστέψει από τους ειδήμονες του αγαπημένου προπαγανδιστικού σου μέσου! 


Συνοψίζω λοιπόν δικός μας χρόνος ,του εχθρού ο χρόνος ,άγνωστο σχέδιο...


Σε αυτή την άγνωστη εξίσωση θα ήθελα να μου πεις πόσο εύκολο είναι για σένα αυτή την στιγμή να γνωρίζεις αν η αυριανή επανάσταση που όλοι επιζητούν είναι σωστή να γίνει?


Πόσο σίγουρος είσαι ότι όταν πάρεις το τουφέκι και ρίξεις πχ αυτή την προδοτική κυβέρνηση οι επόμενοι δεν θα ειναι μια από τα ίδια? Η άντε και οι επόμενοι είναι οι καλύτεροι ,σε ποιο οικοδόμημα θα εργαστούν επάνω αφού είναι όλο σάπιο! Και που θα βρουν συμμάχους αυτή την στιγμή για τις πρώτες ανάγκες της αλλαγής? Υπάρχει περίπτωση ο εχθρός να ελέγχει όλες της κυβέρνησής του κόσμου? Υπάρχει περίπτωση ο εχθρός να είναι το ίδιο το σύστημα που απλά σε χρειάζεται ως κτηνοτροφικό ζώο τριπλής παραγωγής--- χρήμα-χρόνο-πίστη?Υπάρχει περίπτωση η κάθε βια να οδηγήσει την άμεση και με δικαιολογία κατάκτηση της χώρας από ξένους στρατιωτικούς επιτηρητές? Ξένη μπότα ασφαλείας στην χώρα μας...


Για σκέψου όσοι μέχρι σήμερα έχουν κατορθώσει να μπουν στα σκαλοπάτια ηγεσίας είναι η δεν είναι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες? Δεν λέω για κάποιον με καλή θέληση απλό βουλευτή μιλάω για όλους όσους είναι σε θέσεις κλειδιά και δύναμης εξουσιας!


Εγώ σου λέω ότι παγκόσμια είναι έτσι..όλοι μα όλοι είναι κάτω από μια τεράστια ομπρέλα υποταγής και εκτελούν συγκεκριμένο σχέδιο..το γνωρίζουν η όχι! Αυτός είναι ο εχθρός η μάλλον αυτά είναι τα πιόνια του εχθρού! 


Αυτόςο εχθρός πονά το ίδιο με σένα όμως αν καταφέρεις και τον χτυπήσεις εκεί που είναι ευάλωτος ! Ξέρεις ποιο σημείο του είναι ευάλωτο?...ΕΣΥ!!!!! Σε έχει ανάγκη όσο τον έχεις ανάγκη , χρειάζεται τον χρόνο σου όσο τον χρειάζεσαι και εσύ ,απλά είναι πολύ πονηρός και μπορεί με τα μέσα και την δύναμη που εσύ του έδωσες να σε πείθει να σε εξαναγκάζει να σε οδηγεί σαν κοπάδι οπού θέλει! 


Αν αντιληφθείς τον εχθρό , αν βγεις από το παιχνίδι του και ξεκινήσεις να γίνεσαι μεταπαικτης τότε ναι τότε κάνεις αντίσταση! Αν σκεφθείς έξω από αυτό που θέλει να σκεφθείς,αν βγεις έξω από το θέατρο της μάζας που είναι ένα ον χωρίς νόηση τότε ναι κάνεις αντίσταση, αν καταλάβεις ότι θα τον σέρνεις μια ζωή μαζί σου όσο συνεχίζεις να κάνεις αυτά που ο ίδιος έχει στήσει για σένα τότε και μόνο τότε θα ξεκινήσεις να είσαι ηρωας για την πατρίδα σου! 


Λένε οτι οι πόλεμοι έχουν αλλάξει , ότι δεν γίνονται πια με τα όπλα,αυτό είναι μια φράση κατά ολίγων σωστή και κατά ολίγων λάθος !! 


Οι πόλεμοι και αυτοί που συμβαίνουν τώρα και αυτοί που θα έρθουν σύντομα τα χρησιμοποιούν όλα, οικονομία,απειλή,ψυχολογία,μάζα ,όπλα ,υπεροπλα κοκ ..αυτό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακομα από τους αμυνόμενους είναι ο χρόνος τους! 


Έχουμε ξεσηκωθεί όλοι τώρα γιατί το σχέδιο των εχθρών άγγιξε την δική μας σούπα και απειλούν να μας πάρουν και τα κουτάλια! Μα αυτά γίνονται εκατονταετίες ξανά και ξανά γιατί δεν έχουμε μάθει?
Θέλουμε να αντισταθούμε ενώ είναι μέσα από τα τοίχοι μας,ενώ όλα είναι ήδη τελειωμένα και υπογεγραμμένα από πριν ξεκινήσει η κρίση, εμείς επιμένουμε σαν κλασικοί βάτραχοι μέσα στο ζεστό νερό να λέμε απλά ότι έχει ζέστη σήμερα! Τα χειρότερα που έρχονται δεν τα κοιτάμε ,δεν κοιτάμε οτι έρχεται απόλυτη στέρηση ελευθερίας με κάρτες και τσιπάκια, οτι έρχεται ολοκληρωτικός πόλεμος , οτι έρχεται γενοκτονία λαών και μείωση ανθρωπίνου πληθυσμού, δεν βλέπουμε ότι μετά από την στημένη οικονομική κρίση έρχεται η επισιτιστική κρίση, στημένη και αυτή για να εγκαταστήσουν τελικά την μια και μόνη κυβέρνηση τους!! 
Και σαν τυφλοί θέλουμε να τους προσφέρουμε και το γεγονός στο πιάτο ,έτσι όπως ακριβώς έχουν σχεδίαση μέσα στην πίεση του χρόνου μας!!
Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά την πατρίδα δεν την χάσαμε τώρα άλλα εδώ και πολλά χρόνια όταν κατάφεραν και μας αλλοτρίωσαν την σκέψη και την αγάπη μας για αυτήν!! 
Για να μην χάσουμε λοιπόν και παραπάνω ,για να είμαστε μια φορά σωστοί στρατηγοί θα πρέπει να κάνουμε εκτίμηση του πολέμου ,των απωλειών και της δυνάμεως του εχθρού!


Αν θες πραγματικά να αντισταθείς ΞΥΠΝΑ τώρα ,μάθε ποιος είναι ο εχθρός σου,μάθε την δύναμή του χρόνου σου, μάθε με ποιο τρόπο μπορείς να γίνεις κάποια στιγμή ελεύθερος μέσα σε ένα πόλεμο που ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει αν εσύ και εγώ δεν τον κερδίσουμε! 


Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ , Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ ,ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΗΣ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΧΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ..ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΙΘΡΩΠΟΥ...ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΝ ΕΠΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!! 

Σκέψου φίλε μου τι σου λέω και παρέκαμψε για λίγο ότι σου έχει εμφύτευσή ο εχθρός μέσα σου, παρέκαμψε λίγο τον εγωισμό σου, που ένας άχρηστος σαν και μένα τολμά να λέει ότι θα σε διδάξει , εσύ θα με διδάξεις την ελευθερία και εγώ θα σου θυμίσω πως την πετύχαμε!!!! 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: