Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ----------------------------------------------------------------------------------
Κατεύθυνση 1


Σήμερα ένας κυρίαρχος εχθρός της ανθρωπότητας είναι η πληροφορία . Εντέχνως βομβαρδιζόμαστε απο εκατομμύρια πληροφορίες ώστε να ξεχάσουμε οποιαδήποτε αλήθεια, ώστε να σβήσει μέσα μας οποιοδήποτε αίσθημα δικαίου, ώστε να αφήσουμε την πορεία των εξελίξεων στους εντεταλμένους “ειδικούς”- “ειδήμονες” του συστήματος. Οι βαρόνοι των media δεν είναι τυχαία επιλεγμένοι όπως και τα φερέφωνα οι μεγάλο υπάλληλοι τους που μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι σας με το οικείο πρόσωπό τους...
Η υποτιθέμενη δημοκρατία των λαών έχει ήδη υποστεί ανεπανόρθωτο πλήγμα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν υπάρχει πια δημοκρατία σταματήστε να γελιέστε , από την στιγμή που ο αντιπρόσωπος σου σε κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει χορηγό και υποστήριξη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να κατορθώσει να εκλεγεί σταματάει πια να λέγεται δημοκρατία. Ονομάστε την ολιγοκαρπία , πουλημενοκρατία , ρουσφετοκρατία, συμφεροντοκρατία, χορηγοκρατία η όπως αλλιώς θέλετε αλλά μην πιστεύετε  ούτε μια στιγμή ότι υπάρχει πουθενά στον κόσμο ειλικρινής και ξεκάθαρη Δημοκρατία.


Δυστυχώς οι εχθροί της ανθρωπότητας ελέγχουν την μάχη της πληροφορίας και το έκαναν αυτό γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι αν ελέγξεις τον νου αν τον υπνωτίσεις τότε κανένας εχθρός η αντίσταση μπορεί να είναι εφικτή.


Με την πληροφορία μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε , μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν ομάδες, κόμματα, ιδέες, συστήματα , γεγονότα που οι απλοί άνθρωποι όπως εγώ και εσείς θα τρωγόντουσαν μεταξύ τους για να υποστηρίξουν το ένα η το άλλο.


Μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν τάσεις , μόδες , ανάγκες και να σπείρουν τον πανικό η την αποχαύνωση ώστε πολύ πιο εύκολα να μας ελέγχουν.


Και το μεγαλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργούν το γεγονός και να στεφανώνουν τον οποιοδήποτε σωτήρα για την λύση του. Εδώ είναι που εμείς πρέπει να κάνουμε την πρώτη άμυνα σε αυτά πού έρχονται. Κανείς δεν είναι σωτήρας και ιδιαίτερα ΣΩΤΗΡΕΣ δεν θα είναι αυτοί που θα μας εμφανιστούν ως ειδικοί η ως η καλύτερη λύση, γιατί απλά θα προέρχονται από το ίδιο σάπιο σύστημα.


Το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ δημιουργήθηκε έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει άμυνα σε οποιοδήποτε μελλοντικό σενάριο θα φέρει σε κίνδυνο την Ελευθερία των Ελληνων , την επιβίωση των Ελλήνων (Και μετά του υπολοίπου κόσμου) , την τήρηση των εδαφικών ακεραιοτήτων της χώρας.,την προσωπική ελευθερία και επιβίωση του ανθρώπινου είδους.( Όλο το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ αναλύετε στις υπόλοιπες κατευθύνσεις)


Για να μπορέσουμε να το επιτύχουμε αυτό χρειάζεται όλοι όσοι συμμετέχουμε να είμαστε απόλυτα ενεργοί και στα καθήκοντά μας αλλά και στην προώθηση του σχεδίου.Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που ξεπουλήθηκαν ώστε να έχουμε χορηγούς τα κανάλια , δεν έχουμε προδώσει την φυλή μας ώστε να είμαστε χρήσιμοι συνεργάτες των εχθρών της ανθρωπότητας.


Για αυτό και πρέπει όλοι μας να υπερβάλουμε εαυτό στην προώθησή και την γνωστοποιήσει του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ σε όλο τον Ελληνικό λαό!


Όταν τελειώσεις λοιπόν όλη την μελέτη του ΣΧΕΔΊΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ και η καρδία σου πει το ΝΑΙ ήρθε η ώρα να κάνω την αλλαγή , ήρθε η ώρα να πολεμήσω για ότι μου στερούν καθημερινά , ήρθε η ώρα να προστατέψω εμένα , την οικογένεια μου, τους συνανθρώπους ,την πατρίδα μου, ολόκληρη την ανθρωπότητα , τότε θα γυρίσεις πάλι εδώ και θα κάνεις τα βήματα που βρίσκονται παρακάτω.


Δημιουργήσαμε ένα ΒΊΝΤΕΟ που λέγεται “Δεν φταις εσύ”βρίσκεται πάνω στα δεξιά της σελίδας και αν είσαι από τους πρώτους που συμμετέχεις τότε γνωρίζεις πολύ καλά ότι από αυτό το βίντεο βρέθηκες τελικά εδώ άρα είναι ένα πολύς καλός τρόπος προωθήσεις του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.


Αυτό το βίντεο πρέπει να το προωθήσεις σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείς . Αν δεν γνωρίζεις καλό ίντερνετ στο πεδίο (πάνω δεξιά) που λέει ΜΙΛΉΣΤΕ μαζί μας μπορείς μέσω SKYPE να μας ζητήσεις να σου δείξουμε όλους τους τρόπους που μπορείς να το προωθήσεις. Το SKYPE είναι δωρεάν πρόγραμμα και πρέπει όλοι που θα συμμετέχουν να το κατεβάσουν η να έχουν λογαριασμό γιατί θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την μετέπειτα επικοινωνία στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.


Για να γίνεις ενεργό μέλος και να έχεις δικαίωμα στην δημιουργία ομάδας (Να γίνεις ομαδάρχης , περιφερειάρχης κλπ στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ) θα πρέπει να έχεις συστήσει τουλάχιστον τρία άτομα απόλυτης εμπιστοσύνης σου που θα γίνουν μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.


Ναι χρησιμοποιούμε πυραμιδικό σύστημα ανάπτυξης μιας και τα πάντα και στο σύστημα και στους εχθρούς των ανθρώπων κινούνται πυραμιδικά. Μπορούμε αν για οποιοδήποτε λόγω έχετε εκπαιδευτεί να τρομάζετε με τα πυραμιδικά συστήματα να σας εξηγήσουμε πλήρως την πραγματική πληροφορία πάνω στο θέμα και να σας καλύψουμε 100% οποιοδήποτε ενδοιασμό.


Ο τρόπος που μπορείτε να καλέσετε τους ανθρώπους εμπιστοσύνη σας είναι με το να μας στείλετε στο sxedioachilleas@gmail.com τα εμαιλ των ανθρώπων που θέλετε να καλέσετε .


Το νούμερο τρία των ανθρώπων που θέλουμε να συμμετέχουν δεν σας απαγορεύει να καλέσετε 1000 άτομα (Βεβαία η εμπιστοσύνη σε 1000 άτομα θα είναι ένα νέο ρεκόρ) .


Με αυτούς τους απλούς τρόπους θα μπορέσετε και να προωθήσετε και το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ αλλά και να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες και δομές!
----------------------------------------------------------------------------------
Κατεύθυνση 2
Είναι η εποχή που τα φαινόμενα αγγίζουν τον ουρανό . Η εποχή που τα γεγονότα αγγίζουν την ψυχή σου. Μια εποχή που στο μέλλον θα την αναφέρουν στα σχολικά βιβλία. Το τι θα αναφέρουν και ποια θα είναι η ιστορία είναι πραγματικά στο χέρι μας. Η στιγμές μας σε αυτό το παρόν είναι δύσκολες , ζόρικες γεμάτες ανασφάλεια και λύπη αλλά είναι και χαρισματικές στιγμές μιας και μας δίνουν την ευκαιρία να είμαστε πρωταγωνιστές στο χτίσιμο τις ιστορίας του αύριο.


Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα αλλά υπάρχει πολλά χρόνια εξελισσόμενος κάτω από την μύτη μας και με την δική μας άδεια . Πολλοί λαοί στον κόσμο γνώρισαν αυτό τον πόλεμο γεύτηκαν την απώλεια και την εγκατάλειψη.Τώρα εμείς ξυπνάμε από τον λήθαργο επειδή απλά νοιώθουμε πλέον τα χνώτα των εχθρών να μας ζεσταίνουν τον σβέρκο.

Ο πόλεμος μέσα από το πέρασμα του χρόνου έχει αλλάξει πολλές μορφές , άλλοτε με τα όπλα άλλοτε με τις ιδέες άλλοτε με τις επαναστάσεις κατόρθωνε πάντα το ένα και αυτό σκοπό του να σκλαβώσει το ανθρώπινο είδος.

Μην πιστεύετε οτι για αυτά που συμβαίνουν γνωρίζετε τις πραγματικές αιτίες. Κάποιοι θα φωνάξουν “είναι συνωμοσία το κάνουν για τα πετρέλαια” άλλοι θα πουν “οικονομικός πόλεμος” άλλοι “ νέα παγκόσμια τάξη “ ....όλα είναι σωστά μα και όλα τόσο μακριά από την αλήθεια!


Μα είναι δυνατόν να είναι όλοι τόσο ανίκανοι να διορθώσουν την κατάσταση? Δεν υπάρχει ένας λογικός ηγέτης ? Είναι όλοι μέσα σε ένα μεγάλο σχέδιο ? Χιλιάδες παρόμοιες ερωτήσεις μπορεί να κάνει ένας νοήμων νους. Και ακόμα χιλιάδες ακόμα αντιπαραθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ των ανθρώπων ώστε να βρουν την αλήθεια! 

Άλλα υπάρχει μια βάση ερωτήσεων που μένει πάντα αναπάντητη ...ποια είναι η πραγματική αξία ?
Ποιο είναι το πραγματικό κέρδος πίσω από όλα?

Και εδώ η τρύπα του λαγού πάει πολύ βαθιά τόσο εσκεμμένα βαθιά ώστε ακόμα και ο πιο επιμελής να σπάσει , ο πιο πιστός να εγκαταλείψει και ο πιο ρομαντικός να αφήσει την εικόνα της αλήθειας να ταξιδεύσει μακρυά του!

Ένας πολιτισμός που δεν σέβεται την ζωή δεν μπορεί να συνεχίσει να λέγετε πολιτισμός.

Βρισκόμαστε όλοι σαν μικρές σαπουνόφουσκες ξαφνικά μέσα στην συνείδηση  ,μέσα στο φως της ζωής με ένα σπάνιο δώρο ύπαρξης στην τσέπη μας και αντί να δώσουμε τα πάντα ώστε να κατορθώσουμε όλες οι σαπουνόφουσκες να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ασχολούμαστε με το απορρυπαντικό και πόσο θα μας κοστίσει!!?? Σου ακούγετε σαν πράξη πολιτισμένου ανθρώπου? Έξυπνου ανθρώπου? 

Η ζωή και ο χρόνος μας είναι το μεγαλύτερο αγαθό μας μόνο που εμείς εκπαιδευτήκαμε σε όλα τα άλλα θέματα εκτός από το να σεβόμαστε την ζωή και το χρόνο μας. Δεν μας δίδαξαν να σεβόμαστε και να υπερασπίζουμε το μοναδικό πραγματικό αγαθό μας , τον δανεικό χρόνο ύπαρξη μας σε αυτό τον πλανήτη , περίεργο ε?

Οχι και τόσο αν αναλογιστείς ότι ο μοχλός που κάνει αυτή τη γη να γυρίζει είναι βασικά ο χρόνος σου. Ναι καλά διάβασες ο χρόνος σου κάνει την γη να γυρίζει , εσύ κάνεις την γη να γυρίζει και όχι το χρήμα .

Το πως και τι είναι πραγματικά το χρήμα είμαι σίγουρος οτι τώρα πια το γνωρίζεις . Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει όλες τις πληροφορίες, όλα τα βίντεο από νέες “ομάδες” αφύπνισης. Έχεις δει για τις τράπεζες , για τους τόκους, για τα δάνεια, για τους ιλλουμινατοι,τους μασόνους κλπ κλπ μα ΝΑΙ είναι αλήθεια αλλά και τόσο μακριά από την αλήθεια !!

Αλλά κανένα από όλα αυτά δεν αγγίζει τον χρόνο! Κανένα δεν βλέπει την ολιστική εικόνα , τα παρελκόμενα και τις συνέπειες.Λογικό είμαστε όντα που εκπαιδεύτηκαν να δίνουν αξία σε λάθος πράγματα . Λογικό αν θέλουν να σας τρομάξουν πρέπει να σας μιλήσουν την γλώσσα που εκπαιδευτήκατε , πρέπει να σας μιλήσουν με όρους όπως “ιδιοκτησία” “δικό μου “ ¨”απόκτημα ““κέρδος” “περιουσία”. Ωω μα τι όμορφη φάκα που δεν φάνηκε ποτέ το τυρί!!

Αν σου μιλήσω για αγάπη θα με ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ σαν να είμαι εξωγήινος, αν μιλήσω για αλλαγή θα νοιώσεις άβολα και θα σκεφτείς ότι πρόκειται για ΣΕΚΤΑ, αν σου μιλήσω για ενότητα θα αντιδράσεις και θα νομίζεις ότι είμαι κάποιος που θέλει να σε κυβερνήσει....ΑΛΛΑ από την άλλη ελεύθερα χωρίς καμία σκεψη πιστεύεις οτι σου πλασάρει το σύστημα που σε έχει κάνει σκλάβο !!
Ακόμα και αν σου ζητήσει να σκοτώσεις , να κάνεις πόλεμο , να κάνεις νέες καινοτόμες αλλαγές στην ζωή σου ..τελικά το κάνεις και μάλιστα τις περισσότερες φορές με αίσθημα ηρωισμού!!

Μα τι στο καλό σου συμβαίνει ..σε εκπαίδευσαν να φοβάσαι την ΑΓΑΠΗ και όχι να φοβάσαι την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? Σε εκπαίδευσαν να απομακρύνεσαι από την ενότητα και διαλέγεις να αγαπάς την απομόνωση??Μπορείς να δεις λίγο κάποια μικρά πράγματα που είναι αυτοματοποιημένα μέσα σου και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί?

Αν σου έκανα μια πρόταση ...Όπως πόσα χρήματα θες να αγοράσω το υπόλοιπο της ζωής σου ? Η καλύτερα ..Σου δίνω ένα δις Ευρό και σε μία ώρα θα σου στερήσω την ζωή ...θα δεχόσουν?

Είμαι σίγουρος πως όχι . Από την άλλη δέχεσαι 12 ώρες την ημέρα να στερηθείς την ελευθερία σου, να καταπιεστείς , να σε εκμεταλλευτούν σαν σκλάβο, να ζήσεις μέσα στον φόβο (μάλλον 24ωρες συμβαίνει αυτό) να πνίξεις οποιοδήποτε ταλέντο σου , να αλλοτριώσεις την ψυχή σου, να αποξενωθείς από τους ανθρώπους , να ζήσεις μέσα σε κλουβιά, να μην μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα την αποψή σου (μην πεις μπορώ θα εκτεθείς ) και πρόσφατα να αφήσεις να ξεπουλήσουν την πατρίδα σου, να ξεπουλήσουν όποιο πλασματικό μέλλον είχες δημιουργήσει για τα παιδιά σου ,να ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ?

Αυτό έμενα μου φαίνεται σαν μια μισή ζωή στα σκουπίδια, σαν μια ανάπηρη ζωή , σαν μια δανεική ζωή ....Για αυτό λοιπόν θα εξελίξω την πρότασή μου ...Σου εξασφαλίζω το υπόλοιπο της ζωής σου αλλα θα σε καταστήσω ανάπηρο ...Δέχεσαι?? 

Μάλλον ΟΧΙ.
----------------------------------------------------------------------------------

Κατεύθυνση 3
Δεν έχει σημασία τι γνωρίζεις , δεν έχει σημασία τι πιστεύεις , σημασία έχει η ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Θα μπορούσε ο καθένας μας να έχει την προσωπική του άποψη για το τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί. Θα μπορούσε ο Αχιλλέας να γνωρίζει ότι όλα αυτά συμβαίνουν από μια γενιά υβριδίων που κάποιοι πριν πολλά χρόνια τους ονόμασαν ανθρώπους. Ένας άλλος Αχιλλέας θα μπορούσε να πιστεύει στον Πολέμαρχο και στους Ελοχίμ, Ένας άλλος Αχιλλέας θα μπορούσε να γνωρίζει ότι όλα είναι σχέδιο της λευκής στοάς και ένας άλλος να έχει αποδείξεις ότι όλα είναι σχέδιο για την έλευση του αντίχριστου!Ίσως όλα να ήταν αλήθεια μα και όλα τόσο μακρυά από την αλήθεια .


Η όποια αντιπαράθεση μέσα στην οποιαδήποτε πίστη - γνώση απλά θα ήταν ακόμα μια ήττα των ανθρώπων , θα ήταν άλλο ένα παραπάτημα στην παγίδα των εχθρών τις ανθρωπότητας!

Σημασία έχει η αλήθεια και η αλήθεια μας δείχνει οτι κινδυνεύουμε και σαν επιβίωση αλλά και σαν ελεύθερα όντα. 

Το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ οργανώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγει τις παγίδες που έχουν στηθεί ωστε να συνεχίσουν να μας κρατάνε διαιρεμένους και σε αντιπαράθεση.

Χρησιμοποιεί ΑΞΙΕΣ που είναι γενικά αποδεκτές από όλους όπως είναι η διασφάλιση της ελευθερίας μας, η προστασία της επιβίωσής μας, η προστασία της χώρας μας, η προστασία της ιστορίας και των θυσιών των προγονών μας..

Μέχρι χτες είχες συνηθίσει να συναλλάσσεσαι με χρήματα . Να εξοικονομείς χρήματα με την σκληρή εργασία σου και τις ανάλογες στερήσεις. Είχες μία ασφάλεια ότι κάποτε θα έπαιρνες σύνταξη και ότι θα μπορούσες να χαρίσεις στα παιδιά σου ένα όμορφο μέλλον.

Πίστευες ότι το σύστημα , η δημοκρατία, σου εξασφάλιζαν μια ποιοτική ζωή και ένα προστατευμένο μέλλον.Πίστευες ότι οι άνθρωποι που σε αντιπροσωπεύουν ήταν άνθρωποι με αξίες και πατριωτικό ήθος. 

Μέχρι χτες βρισκόσουν σε ένα όνειρο που απλά σήμερα ήρθαν τα παγκόσμια αφεντικά να σε ξυπνήσουν και να σου στερήσουν ότι θεωρούσες μέχρι σήμερα δικαίωμα σου.

Το χρήμα θα αλλάξει, θα γίνει κάρτα του πολίτη, τα ασφαλιστικά αλλάζουν και κανείς πια δεν ξέρει αν θα υπάρχουν τα επόμενα χρόνια.Οι νόμοι αλλάζουν αν δεν συμμορφωθείς θα μπεις στο περιθώριο, τα σύνορα της πατρίδας μας που ο προγονός σου θυσίασε την ζωή του μπορούν ανά πάσα στιγμή με ένα απλό συμβόλαιο και δυο υπογραφές προδοτών να εκχωρηθούν σε τρίτους, μπορεί από αύριο κιόλας, αν δημιουργηθούν οι συνθήκες που συμφέρουν τα παγκόσμια αφεντικά ,οι προστασία σου σαν πολίτης να εκτελείτε από όργανα τα οποία δεν είναι Ελληνες..Δηλαδή ξένα σώματα ασφαλείας στην πατρίδα σου!!

Και όλα αυτά τα απίστευτα ...όλη αυτή η μέγιστη προδοσία ...το ξεπάστρεμα κάθε συμφωνίας σου με το κράτος, το άδειασμα κάθε ηθικής και πατριωτικής αξίας ήρθαν σε μία στιγμή , μια στιγμή μιας ψευδής και δημιουργημένης κρίσης.

Αυτό που καλείσαι λοιπόν να καταλάβεις μια και καλή είναι ότι στην πραγματικότητα , στην ΑΛΗΘΕΙΑ ποτέ μα ποτέ δεν ήσουν ιδιοκτήτης σε τίποτα . Ποτέ μα ποτέ δεν είχες ιδιοκτησία παρά μόνο μια ψευδή υπόσχεση για αυτήν.Και ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα έχει ξανασυμβεί και εν μια νυκτί, πάλι κάποιοι στο παρελθόν έχασαν ότι θεωρούσαν σαν κεκτημένο δικαίωμα τους,έχασαν ότι θεωρούσαν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.Και αυτός ο κύκλος δεν θα σταματήσει πότε να συμβαίνει αν επιτέλους εμείς δεν φροντίσουμε σήμερα να το αλλάξουμε ώστε να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους επόμενους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ φωνάζουν όλοι και τρέχουν πανικόβλητοι να θέσουν νέους νόμους ,νέες παραχωρήσεις, νέες αντιλήψεις , νέες προδοσίες!!

Άλλα πάλι υπάρχει μια ερώτηση αναπάντητη, αν υπάρχει πράγματι οικονομική κρίση που πήγαν τα χρήματα ...ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??!!

Και αν κάποιος απαντήσει ότι είναι θέμα αξιών και ότι υπήρχε πτώση των αξιών τι γίνετε με τα χρηματιστηριακά συμβόλαια που μπορείς να βγάζεις χρήματα όταν μια αξία πέφτει???

Επειδή λοιπόν τα χρήματα δεν κάνουν διαπλανητικά ταξίδια και επειδή είναι γνωστοί οικονομικοί κύκλοι που δημιουργούν “οικονομικές κρίσεις” (Βλέπε Sorros) δεν είναι λογικό να καταλάβουμε ότι τα χρήματα απλά άλλαξαν χέρια? Δεν είναι λογικό ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει η Αμερική που μπορεί να τυπώνει χρήμα να καταλάβουμε ότι το χρήμα είναι απλά το καρότο της απόλυτης υποταγής μας στο σύστημα?

Δεν νομίζω ότι πρέπει να το αναλύσουμε παραπάνω σε συγκεντρώσεις με τον ΑΧΙΛΛΕΑ θα υπάρξουν ολοκληρωτικές εξηγήσεις. Το θέμα είναι να μπορέσεις να καταλάβεις ότι το χρήμα που νόμιζες δικό σου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!

Ήσουν και θα είσαι ένας διαχειριστής , ένα γρανάζι που απλά από κάπου παίρνει και κάπου ξαναδίνει αυτά τα χρωματιστά χαρτάκια, επένδυες το χρόνο σου και ανταμειβόσουν με χαρτάκια ονομαστικής αξίας .Αν τώρα έχεις στην τράπεζα 100.000 ευρώ είσαι σίγουρος ότι και αύριο θα έχεις σε πραγματική αξία 100.000 ευρώ? Η θα έχεις δραχμές υποτιμημένες κατά χιλιάδες φορές, η θα έχεις ευρώ με πτωτική αξία πολλών ποσοστιαίων μονάδων? 

Αρχίζεις και βλέπεις την απάτη? Πόσο σίγουρος είσαι ΤΩΡΑ οτι είχες κτήση στα χρήματα? Αν ο οποιοσδήποτε με την δυνατότητα στημένης κρίσης π.χ μια χώρα, ένα οικονομικό λόμπι, μια ένωση τραπεζών, ένα ΔΝΤ μπορεί αύριο να σου στερεί ένα ποσοστό και ίσως και όλο το ποσό ,πόσο δυνατά μπορείς να φωνάξεις αυτά τα χρήματα είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ???

Αν ένα ακίνητο που το αγόρασες με αίμα αύριο φορολογηθεί ασύμφορα θα το κρατήσεις?Αν αύριο γίνουμε Αργεντινή και δεν έχεις γάλα για το παιδί σου θα το πουλήσεις ? Αν οι κληρονομικοί νόμοι γίνου ληστρικοί θα το κρατήσεις? Η θα παραπέμψεις το πρόβλημα στον επόμενο ?
Μπορείς να πεις ΔΥΝΑΤΑ ,το ακίνητο αυτό είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ?

Βεβαία οτι και να γίνει δεν θα ανταμειφθείς με τον χρόνο που επένδυσες θα ανταμειφθείς με την ονομαστική αξία που θα σου ¨στήσουν¨να συναλλάζεσαι!! Είχες κάνει καμία συμφωνία όταν χάριζες τον χρόνο σου ότι ο χρόνος σου είναι μια αξία αδιαπραγμάτευτη? Γιατί από ότι θυμάμαι ο χρόνος σου είναι αδιαπραγμάτευτος ...Έτσι δεν είναι?
----------------------------------------------------------------------------------

Κατεύθυνση 4
Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων μας αρχίζουν εκεί που ξεκινάει ο φόβος μας!!

Ένας φοβισμένος λαός είναι ένας λαός απόλυτα ελέγχομενος. Η ψυχολογία της μάζας είναι από τα αγαπημένα μαθήματα των μεγάλων αφεντικών του πλανήτη.Και ως αριστεύοντες έχουν πλέξει την μεγαλύτερη βιομηχανία φόβου πάνω από τα κεφάλια μας.

Σαν όπλο ο φόβος είναι απόλυτα αποτελεσματικός απέναντι στην ελευθερία σου. Είναι ένα όπλο που δεν ανιχνεύεται , που δεν τιθασεύεται εύκολα και που αφήνει μόνιμες βλάβες σε όλο σου το σύστημα.


Έτσι απλά ένας μισθωτός που εισπράττει ως ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ (και όχι ιδιοκτήτης) 1000 ευρώ αν τον πείσουν (φοβίσουν) ότι υπάρχει κίνδυνος αύριο να μην έχει να φάει πολύ πιο εύκολα θα δεχτεί αναπροσαρμογή στα δικαιώματά του. Ιδίως αν έχει και ένα δάνειο κατοικίας ( που δεν θα είναι ιδιοκτήτης πραγματικά ποτέ)που καλείτε να αποπληρώσει σε 35 χρόνια , πληρώνοντας αεριτζίδικους τόκους από ένα δάνειο που δημιουργήθηκε από αέρα (αλλά έχει το δικαίωμα να σε αφήσει στους 5 δρόμους) τότε πολύ πιο εύκολα θα δεχτεί αλλαγές στα δικαιώματά του. Αν έχει και ένα γονιό που είναι λίγο ανήμπορος και κινδυνεύει η σύνταξη που βοηθάει αρκετά στο βγάλσιμο του μήνα τότε πολύ πιο εύκολα θα σκύψει το κεφάλι και θα προσευχηθεί στον πανάγαθο να βοηθήσει αυτά τα καλά παιδιά που ήρθαν να βοηθήσουν! Σου θυμίζει τίποτα όλο αυτό? Είδες πουθενά το όπλο του φόβου να σημαδεύει κανένα?

Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει σε σένα πως μπορεί να σε επηρεάσει ? Είναι όλα αριθμοί φίλε μου , απλοί αριθμοί. Ζεις θες δεν θες σε μια υποτιθέμενη δημοκρατική χώρα που αύριο αν χρειαστεί να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις η να εκλέξει το νέο κυβερνείο θα κάνει εκλογές.
Ξέρεις ποιος θα βγαίνει πάντα ? Αυτός που τα media δείχνουν ότι θα κάνει τα λιγότερα από αυτά που φοβούνται οι περισσότεροι αριθμοί!! Θα βγαίνει πάντα αυτός που θα δίνει μια ψεύτικη λύση στον φόβο των αριθμών.

Και αν δεν πιστεύεις περίμενε τις επόμενες εκλογές , σημείωσε επιμελώς έξη μήνες πριν πόσα νέα άξαφνα προβλήματα θα παρουσιαστούν από το πουθενά και σημείωσε ποιος δίνει την λιγότερο αιματηρή λύση. Στοιχημάτισε ότι έχεις και δεν έχεις πάνω του!!!

Έτσι κινείται όλος ο πλανήτης , για αυτό και εμείς οι άνθρωποι αν δεν κάνουμε επιτέλους κάτι δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν άστεγοι, δεν θα σταματήσουν πότε να πεθαίνουν παιδιά από πείνα,δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν πατραγκούπολεις ,δεν θα σταματήσουν ποτέ να δημιουργούν ανασφάλεια και να έχουν στην ανέχεια ολόκληρες τάξεις πληθυσμών γιατί απλά αυτοί είναι το παράδειγμα για να συνεχίσεις να είσαι όλο και πιο σκλάβος , αυτοί είναι το παράδειγμα του φόβου σου ώστε να αποδεχθείς να δουλεύεις και 18 ώρες, αυτούς σου δείχνουν εσύ φοβάσαι και το γρανάζι συνεχίζει να κάνει την κρεατομηχανή να δουλεύει!!

Πρέπει τώρα να καταλάβεις ότι όλο το σύστημα κυλάει πυραμιδικά ...στην πάνω πάνω κορυφή είναι οι μεγάλο υπάλληλοι των παγκόσμιων αφεντικών , αυτοί οι οποίοι ξεπουλήθηκαν με αντίτιμο μια πιο άνετη ζωή,από κάτω είναι η παραγωγή-μεσαία τάξη οι οποία κινεί το γρανάζι και διανέμει σε όλο το φάσμα τα χρωματιστά χαρτάκια κα τέλος η...πλέμπα (για αυτούς) οι συνάνθρωποι μας για εμάς οι οποίοι αγωνίζονται να κρατηθούν σε αυτή την ζωή με όση αξιοπρέπεια μπορούν.Και το καρότο πάντα το ίδιο..ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ γιατί θα κατέβεις την σκάλα και θα πας στο πάτο να φυτοζωείς. Ξέρω ότι είναι γενικευμένο πολύ το παραπάνω αλλά όσο περνάει ο χρόνος θα δεις πόσο πολύ αληθινό θα βγαίνει!!

Αν λοιπόν πρέπει να κάνουμε κάτι άμεσα εμείς οι απλοί άνθρωποι πρέπει να αναλύσουμε τον εχθρό και να ανακαλύψουμε που είναι ευάλωτος!

Φαινομενικά ο εχθρός σήμερα είναι οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα-χρηματιστήρια που ελέγχουν την αξία ανταπόδοσης – Δηλαδή την αξία των χρωματιστών χαρτιών έναντι στον χρόνο που προσφέρεις. 

Όλος ο κόσμος πλέον στρέφεται προς αυτούς τους εχθρούς αλλά θα ήταν λάθος μας να πιστεύουμε ότι είναι ο βασικός εχθρός. Η απλά να θεωρήσουμε ότι είναι ο μόνος εχθρός. Πίσω από κάθε τράπεζα κρύβεται ένα μεγάλο δίκτυο παρελκόμενων επιχειρήσεων , πίσω από κάθε επιχείρηση κρύβεται πάντα κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας που κινεί τα νήματα. Και εδώ πάλι έρχεται μια λογική σειρά ερωτήσεων. Μα τι θέλουν πια αφού τα έχουν όλα? 
Πως ο rothschild η ο rockefeller δεν σταματούν ενώ έχουν αμύθητες περιουσίες? τόσο πολύ διαφθείρει την ψυχή το χρήμα?

Νομίζω ότι εδώ πρέπει να καταλάβουμε ότι εάν μιλάμε για αυτά τα μεγέθη και αυτούς τους ανθρώπους που είναι τα πραγματικά αφεντικά σου δεν πρέπει να μιλάμε για το χρήμα αλλά για το χρόνο σου!!

Δεν ασχολούνται με το χρήμα όσο όλοι μας νομίζουμε γιατί απλά μπορούν να το παράγουν- τυπώσουν ότι ώρα θέλουν (Και πάλι θυμίζω ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε όλη την πληροφορία που θα αποδείκνυε ότι λέμε ..ερευνήστε ότι σας λέμε)

Για κάποιο λόγο λοιπόν τους ενδιαφέρει απόλυτα να μην χαθεί ο στροβιλισμός του γραναζιού –δηλαδή να μην αλλάξει τίποτα από το πως κινείται η γη!!

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα επαναλαμβάνω συμβαίνουν εκατονταετίες σε όλο το πλανήτη. Ο κύκλος ΔΩΣΕ , ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕ είναι πολύ παλιός.Οι ίδιες φατρίες που διοικούν σήμερα τον κόσμο τον διοικούσαν και πριν 800 χρόνια ( Μπορείτε να ψάξετε σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες για γενεαλογικά δέντρα και να μείνετε κατάπληκτοι)

Άρα είναι φανερό οτι δεν τους ενδιαφέρει εδώ και καιρό το χρήμα ...Η καλύτερα τους ενδιαφέρει ως το μέσω σκλαβιάς της ανθρωπότητας και 'όχι σαν απόκτηση (αφού είναι οι εκδότες του).

Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι για κάποιο μυστηριώδες για εμάς λόγο τα σκυλιά που διοικούν τον κόσμο θέλουν να είμαστε μόνιμα σε άγχος , μόνιμα χωρίς χρόνο, μόνιμα αποπροσανατολισμένοι,μόνιμα διαιρεμένοι ,μόνιμα χωρίς διαύλους πραγματικής επικοινωνίας κοκ ....γιατί?

Ίσως γιατί ένας άνθρωπος με καλή ψυχική υγεία και άπλετο χρόνο μπορεί να αφιερώσει τον απαιτούμενο μεγάλο χρόνο ώστε να ενημερωθεί και να ανακαλύψει κάποιο μυστικό? Ίσως ένας άνθρωπος όταν μπει σε μία κατάσταση μόνιμης ηρεμίας ,χωρίς φόβο πια , χωρίς άγχος να μπορεί να ΔΕΙ κάτι που απαγορεύεται?

Υπάρχουν ξανά πολλά ίσως και πολλές απαντήσεις πολλά μεγάλα ερωτηματικά που κάποτε πρέπει να απαντηθούν αλλά δεν θα απαντηθούν ποτέ αν δεν κερδίσουμε πίσω τον χρόνο μας που το έχουμε δεσμεύσει σε ψεύτικα συμβόλαια υποταγής!
----------------------------------------------------------------------------------

Κατεύθυνση 5
«Όταν η δύναμη της αγάπης νικήσει την αγάπη για την δύναμη, ο κόσµος θα γνωρίσει την ειρήνη» Jimmy Hendrix

Μέχρι στιγμής προσπαθήσαμε να σας δώσουμε μια γενική εικόνα καταστάσεων και αντιλήψεων που μας διακατέχουν . Είμαστε όλοι μέσα σε ένα καζάνι που βράζει και ανάλογα την αντοχή μας στο πόνο υποφέρουμε ο καθένας ξεχωριστά.

Οι γενικές πληροφορίες που αναφέραμε στις προηγούμενες κατευθύνσεις δημιουργήθηκαν όχι για αν υποδείξουν τη μια και μοναδική αλήθεια αλλά για να αφήσουν άλλο ένα κομμάτι και μία οπτική γωνία να εκφραστεί.


Όπως και εσείς έτσι και εμείς αγωνιούμε για το αύριο , ενοχλούμαστε με το σήμερα και ντρεπόμαστε για την σημερινή κατάντια κοιτώντας το παρελθόν! 

Σε αυτή την κατεύθυνση θα αφήσουμε τα λόγια του Αχιλλέα να σας οδηγήσουν στο τελευταίο κομμάτι και να σας ανοίξουν την πόρτα για τις δομές και το Σχέδιο Αχιλλέας.

Πάρνηθα 6/10/2010 Εντολή έναρξης ενημέρωσης... Διδασκαλία Χωρίς σειρά!

...Με ρωτάτε πως είναι δυνατόν να κάνουμε κάτι? Και βλέπω μια αγωνία στα μάτια σας , βλέπω φόβο ..γιατί? Κάνατε το ίδιο όταν περπατήσατε για πρώτη φορά? Όταν δώσατε το πρώτο φιλί σας ..ερωτευμένοι και με την ψυχή στο στόμα νομίζετε ότι τα μάτια σας έδειχναν φόβο?..Εμένα μου αρέσει το παιχνίδι των ερωτήσεων και μάλιστα έχω πιο πολλές ερωτήσεις παρά απαντήσεις. 
Είναι δυνατόν να μην μπορεί να συμβεί? Είναι δυνατόν να επιλέξεις να είσαι σκλάβος ? Είναι δυνατόν να επιλέξεις να μην περπατήσεις? Να μην ερωτευτείς ? Να μην παίξεις έστω και αν χάσεις? 

Ωωω κατάλαβα μάλλον εννοείτε όχι την ενέργεια αλλά την δίοδο, τον τρόπο!!!

Έχετε μάθει να σκέφτεστε Με Σειρά . Έχετε εκπαιδευτεί να το κάνετε αυτό από τούς δασκάλους σας.Μόνο έτσι θα μπορούσε το φυτώριο να βγάζει ελεγχόμενα λουλούδια!! 

Μάθατε τα πάντα με σειρά από την πρώτη στην δευτέρα κοκ για να μπορούν να σας ελέγχουν απόλυτα για να μπορούν να σας κάνουν να μην αμφισβητείτε!!

Ε ναι λοιπόν ο τρόπος βασικά είναι η αμφισβήτηση, η αμφισβήτηση σε ότι μάθατε μέχρι σήμερα , η αμφισβήτηση σε ότι δεν συμφωνεί η καρδία σας! Τόσο απλό είναι!

Και επειδή γνωρίζω ότι θα σκεφτείτε την λογική να σας αναφέρω ότι τα τελευταία χιλιάδες χρόνια θεωρητικά ο πολιτισμός μας κινείται με βάση την λογική!! Και αν εδώ είμαστε γιατί κάτι δεν πάει καλά και θέλουμε να το αλλάξουμε σημαίνει ότι η λογική δεν τα πήγε και πολύ καλά τόσα χρόνια !

Απαντήστε μου αυτό..Αν ο ανθρώπινος νους είχε την δυνατότητα να μπορεί με την λογική να αποφασίζει για όλα τα μελλοντικά γεγονότα που δεν γνωρίζει δεν θα είμαστε όλοι πολύ πιο ευτυχισμένοι ? Πολύ πιο ελεύθεροι?Πολύ πιο πετυχημένοι?

Αν είχαμε την δυνατότητα σαν άνθρωποι να αποφασίζουμε πάντα το σωστό θα είμαστε εγώ και εσείς σήμερα εδώ?

Η αλήθεια είναι ότι κάνεις στην πραγματικότητα δεν μπορεί να πάρει καμία σωστή απόφαση που να ασχολείται με το μέλλον . Ναι ναι μην εξαπτόσαστε ..απλά δεχθείτε ότι 
η ζωή σας εξελίσσεται μέσα από τυχαία γεγονότα. Ο Ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα από μία λογική τροχιά όλου του συστήματος αλλά σε συμπαντικό χρόνο , που ο ανθρώπινος απλά είναι μια λάμψη και δεν είναι σίγουρο οτι θα ανατείλει και αύριο!!

Είναι όλα τυχαίες στατιστικές..μια μπάλα που παρασέρνει συνήθειες και γεγονότα είναι ο χρόνος και από συνήθειο επαναλαμβάνει μερικά αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν αύριο θα το ξανακάνει!!

Αν λοιπόν θέλουμε να μιλάμε για σωστές αποφάσεις θα πρέπει να μιλάμε για αποφάσεις που μας δίνει η καρδιά μας και όχι η λογική μας!Μην ξεχνάτε ότι ανάλογα το πολιτισμικό περιβάλλον που εξελίσσεσαι ανάλογες “λογικές” μπορεί και να υπάρχουν π.χ σε κάποια μουσουλμανικά κράτη λιθοβολούν την άπιστη γυναίκα..για αυτούς είναι λογικό , νόμιμο ,για εσάς όχι...αναρωτιέμαι τι θα αποφάσιζε η καρδιά για κάτι τέτοιο!

Αλλά σας έβαλα γρήγορα στην σκέψη χωρίς σειρά και θα κόψω ταχύτητα λέγοντας ότι όταν αμφισβητείς δημιουργείται  μέσα σου μια διαδικασία νέων ερωτήσεων και προσωπικών αποκαλύψεων . Όταν θα αρχίσετε να αμφισβητείτε τα πάντα θα έχετε αρχίσει τον δρόμος σας στην ΓΝΩΣΗ χωρίς σειρά και έτσι θα δημιουργήσετε την δική σας προσωπική βιβλιοθήκη με γνώση ..ΑΝ εκεί μέσα προσθέσετε απαντήσεις που σας έδωσε η καρδιά σας ..τότε σίγουρα έχετε αρχίσει να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!

Η δική μου λοιπόν γνώση λέει ότι τα πάντα είναι εφικτά στο σύμπαν. Και οι πιο τρελή πιθανότητα είναι εφικτή, και το πιο μεγάλο όνειρο είναι έτοιμο να υλοποιηθεί αν του δώσεις χώρο και αποδοχή.

Αν πάρεις την απόφαση της ΑΡΧΗΣ να ξεκινήσεις κάτι τότε να είστε σίγουροι ότι αυτό το κάτι μόλις γεννήθηκε σαν πιθανότητα μέσα στο σύμπαν και απλά περιμένει την επιμονή σας και την αγάπη σας για να αρχίζει να μεγαλώνει και να δημιουργείται μέσα σε αυτό που ονομάζουμε πραγματικότητα!

Φανταστείτε ότι σήμερα η επιστήμη λέει ότι αν παρατηρείς συγκεκριμένα σωματίδια αυτά έχουν την τάση να αλλάζουν και να γίνονται κύμα και όταν δεν τα παρατηρείς να είναι ξανά σωματίδια...Πάλι αναρωτιέμαι τι θα κάνουν αν τα νοιώσει η καρδιά σου!

Τώρα λοιπόν που ξεκίνησα από το βουνό και πήγα στην θάλασσα σαν ένας τρελός άνθρωπος ας ξαναγυρίσω στο θέμα μας!! (Αστείο του ΑΧΙΛΛΕΑ για την λογική της ανθρωπότητας σήμερα)

Αν λοιπόν κάλυψα λίγο τον φόβο από τα ΄μάτια σας τώρα πρέπει να σας μάθω λίγο το βηματισμό. 

Δεν λέω σε κανένα σας να γίνει σούπερ ήρωας , ούτε αρματωμένος καμικάζι, ούτε φανατικός επαναστάτης.

Γνωρίζω τον εχθρό και την δύναμη του, αλλά γνωρίζω ότι και κομμάτι του εχθρού έχει μπολιαστεί και μέσα μας ..με απλά λόγια εμείς είμαστε ο καθρέφτης του εχθρού μας ..εμείς είμαστε η πρώτη στρατιά που πρέπει να νικήσουμε! 

Μεγάλη μάχη η νίκη του εαυτού. Πρέπει να καταρρίψουμε το εγώ μας και το συμφέρον μας αν θέλουμε να σώσουμε τους εαυτούς μας και την χώρα μας.Αν θέλουμε να πούμε κάποτε ότι δώσαμε μια μάχη με ουσία και στρατηγική και μάλιστα την μοναδική πραγματική μάχη.Αν θέλουμε πραγματικά να τιμωρήσουμε τους εχθρούς τις ανθρωπότητας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΩΡΑ!

Και ο ποιο απλός τρόπος που έχω σκεφτει οτι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο είναι με το να σας ζητήσω να ΣΠΑΣΕΤΕ!! ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΤΕ !! ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ!!

Δεν χρειάζεται να τα βάλετε με όλους και να προσπαθήσετε να αλλάξετε την θέση τους. Δεν χρειάζεται να βάλετε δύναμη ώστε να γυρίσετε όλα τα γρανάζια της κρεατο μηχανής είναι αδύνατο να γίνει ..έχει τεράστια δύναμη!! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλετε να πετύχουμε την μεγαλύτερη επανάσταση στην σύγχρονη ιστορία,να σώσουμε την πατριδα μας και τους συνανθρώπους μας , να ξαναγίνουμε η ΕΛΛΑΔΑ που μας αξίζει, να κάνουμε τα παγκόσμια αφεντικά να μας θυμούνται για πάντα, είναι να ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!!..........

Και για αυτό το σκοπό έχω να χαρίσω στο καθένα από σας μια μαύρη μικρή πέτρα που όλοι σας από εδώ και πέρα θα έχετε μαζί σας!!!!

Αχιλλέας!!
----------------------------------------------------------------------------------

Κατεύθυνση 6
Ήρθε η ώρα να ΣΠΑΣΕΙΣ ...

Εργάζεσαι κάποιες ώρες και για αντάλλαγμα “πληρώνεσαι” χρήματα.Αυτά τα χρήματα τα χρησιμοποιείς για την αγορά αγαθών και υποχρεώσεων ..και όσο και αν συνεχίζεις να το κάνεις τόσο θα συντηρείς τους εχθρούς σου να σε ελέγχουν.

Ας πούμε ότι η αμοιβή σου για 12 ώρες είναι 600 ευρώ (Δεν έχουν σημασία τα μεγέθη ..αφού είναι όλα τόσο ψεύτικα ...δηλαδή μην σας νοιάζει πια πόσο μακρύ είναι το δόλωμα) 
Για αυτές τις δώδεκα ώρες εσύ προσφέρεις μια συγκεκριμένη εργασία ...Ας πούμε ότι είσαι 

υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, προσφέρεις λοιπόν την υπηρεσία σου (τον χρόνο σου ) για να κάνεις 5-10 συγκεκριμένα πράγματα και όχι για το τι μπορείς η γνωρίζεις να προσφέρεις. Αν είσαι γυναίκα π.χ κανείς δεν σε πληρώνει επειδή είσαι και καλή μαγείρισσα η καλή μάνα η καλή συγγραφεύς η έχεις ένα δίπλωμα δυο στρέμματα!!Άπλα στο 12ωρο έχει συμφωνία ότι θα εκμεταλλευτεί το χρόνο σου στο απόλυτο και τις δυνατότητες σου κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό ως συνήθως!

Νομίζω ότι γενικά συμφωνούμε μέχρι εδώ. Έρχεται το τέλος του μήνα και παραλαμβάνεις στο μισθό σου και αμέσως πας να καλύψεις τις ανάγκες του προηγούμενου μήνα!Κάνεις όσο καλύτερη διαχείριση μπορείς και συνεχίζεις.

Αυτό που μόλις περιγράψαμε πάνω κάτω γίνετε καθημερινά με όλες τις εργασίες είτε έχεις δική σου εργασία-μαγαζί -βιοτεχνία στο τέλος ο κύκλος είναι κάπως έτσι.

Άρα η συμμετοχή σου σαν γρανάζι πήγε μια χαρά . Οι τράπεζες είναι χαρούμενες , η εφορία είναι χαρούμενη, το κράτος είναι χαρούμενο...Ποιος είπαμε είναι ο εχθρός?

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να δώσεις αυτό τον χρόνο (12ωρες) ΑΛΛΑ δεν επιστρέψεις στην μηχανή το αντίτιμό? Η μάλλον καλύτερα τι θα έλεγες να πληρώνεσαι 600 ευρώ αλλά να γυρίζεις στην κρεατομηχανή λιγότερα μέρα με την ημέρα?

Τι θα έλεγες αν σιγά σιγά κατόρθωνες και δεν έδινες καθόλου αυτόν το χρόνο που σου εκμεταλλεύεται ένα μικρό ποσοστό από το τι είσαι και αξίζεις αλλά έδινες ένα χρόνο που θα χρησιμοποιούσε 100% την δύναμη σου και τα ταλέντα σου? Και μάλιστα αυτό θα το έκανες γνωρίζοντας ότι βοηθάς τους συνανθρώπους σου να βγουν από το ψέμα και την σκλαβιά?

Για φαντάσου να υπήρχε τρόπος ώστε 10.000 άνθρωποι να πληρώνονται από το σύστημα αλλά να μην τα ξαναδίνουν στο σύστημα ...να μπορέσουν να γίνουν πρώτη φορά ιδιοκτήτες του χρόνου τους και των εισοδημάτων τους. Τι λες αν μια τράπεζα σταματήσει να ξαναπαίρνει το χρήμα πίσω παθαίνει η δεν παθαίνει ζημιά? Τους χτυπήσαμε εκεί που πονάνε η όχι? Και αν με αυτό τόν τρόπο πάρουμε και τον χρόνο μας πίσω έχουμε γίνει πραγματικός αντίπαλος η όχι?

ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ!Μέχρι σήμερα έμαθες να ανταλλάζεις τον χρόνο σου με χρήμα! 

ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ


ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΉ ΖΩΉ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ.
ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΟ ΠΡΟΣΉΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ.
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΉ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ ΓΕΝΙΆ.
ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΟ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΉ ΑΓΆΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΆΔΑ.


ΣΧΈΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΝ ΕΙΡΉΝΗ

Οι συμμετέχοντες στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ συμφωνούν στην ίδρυση ενός νέου ανταλλακτικού νομίσματος που από σήμερα θα ονομάζετε “ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ”. Το νόμισμά ανταλλαγής μας δεν έχει ονομαστική αξία αλλά χρονική και ενδεικτικά μόνο σημειώνετε η αξία του σε ευρώ για να μπορούμε να ανταλλάσσουμε και προϊόντα.

1 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ= 1 ΩΡΑ = 5 ΕΥΡΩ.

ΤΡΌΠΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ 1

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΘΆΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΔΆΞΕΙ.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.”

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ-ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 50-100 ΕΥΡΟ)
ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΣΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ” ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Π.Χ 5 ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ 
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ 5 ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ 

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 5 ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ .

(ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Η ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2

Η ΜΑΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΏΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΆΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΗΤΈΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΑ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.

Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 1000 ΕΥΡΟ) 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ 

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΑΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 1000 ΔΙΑ 5 ΕΥΡΩ = 200 ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

ΜΑΙΡΗ + 1000 ΕΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

ΓΙΑΝΝΗΣ + Π.Χ 24 ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ 

ΣΤΕΛΙΟΣ + 200 ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Ίσως κάποιοι απο εσάς να μην το καταλάβετε αμέσως γιατί έχετε εθιστεί πολύ στο παλιό ψεύτικο και σκλαβωτικό τρόπο.
Βέβαια αν αύριο γίνει ένας πόλεμος θα σας φανεί σαν μεγάλο δώρο να υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.
Αν αύριο γίνουμε Αργεντινή πάλι θα θέλατε αυτή τη στιγμή να είσαστε από τους πρώτους που συμμετέχουν!. 
Και βέβαια αν τα γεγονότα στημένα έρθουν σε μερικά χρόνια θα θέλατε πολυ να είχατε κάνει και ιδιοκτησία χρήματος αλλά και άμυνα στα σκυλιά που σας κυβερνούν. 

Αλλα δεν σταματάει εδω, δεν δημιουργεί μόνο τρύπα στους εχθρούς το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Ο στόχος των επικυρίαρχων είναι να χτυπήσουν την Ελλάδα και ίσως αν μπορέσουν να την αφανίσουν. Πρώτα χτύπησαν με την οικονομική κρίση , έχουν ήδη κάνει ότι έπρεπε με τους λαθρομετανάστες , ήδη στο κέντρο της Αθήνας οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν τα ακίνητά τους και μια εταιρία ξενών συμφερόντων τα αγοράζει ΟΛΑ!!. 

Θέλουν να χτυπήσουν τα ήθη και έθιμά μας . Θέλουν να χτυπήσουν την πίστη, θέλουν να χτυπήσουν την οικογένεια , θέλουν να μας κάνουν υβρίδια συνήθειας και συμπεριφοράς λαών που κάποτε εμείς τους θεωρούσαμε βάρβαρους!

Δεν θα τούς αφήσουμε! Το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ δεν θα αφήσει να χαθεί η γειτονιά όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι έχει χαθεί, δεν θα χαθεί το Ελληνικό φιλότιμο γιατί αν γίνει αυτό τότε θα αφανιστούμε!Κάθε μέλος που συμμετέχει στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ καλείτε να γίνει ομαδάρχης. Καλείτε να οργανώσει σε μικρογραφία το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ στην γειτονία του.
Ομαδάρχης γίνετε αυτός που έχει οργανώσει 100 ενεργά άτομα! 

Ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τους δύσκολους καιρούς είναι όλα τα μέλη να “προσφέρουν” το 20% από αυτά που εξοικονομούν .

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 

Η ΜΑΙΡΗ ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΕ 1000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΒΑΨΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ . Η ΜΑΙΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ (ΣΤΟΝ ΟΜΑΔΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΥ) ΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΤΡΟΦΙΜΑ,ΦΑΡΜΑΚΑ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ,ΟΠΛΙΣΜΟ,ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΚ) ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ 200 ΕΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Η ΜΑΙΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑ Η ΑΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΜΠΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ.
Ο ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Ο ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.

ΑΝΑ 10 0ΜΑΔΕΣ-ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 100 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΈΜΟΥ.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟ!!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!
----------------------------------------------------------------------------------

Κατεύθυνση 7
Στο ιστολογιο  ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ θα αναρτηθούν όλες οι προσφορές σας σαν υπηρεσία τοποθετημένες ανά γεωγραφικό χάρτη και γειτονιά.

Μόλις δημιουργηθούν ομαδάρχες και περιφερειάρχες σε όλους τους νομούς τις ΕΛΛΑΔΑΣ θα ξεκινήσει και η ενημέρωση για τις υπηρεσίες όλων των μελών . Αυτό επιλέχτηκε να γίνει για την μεγαλύτερη ασφάλεια μας.

Το site θα σας ενημερώσει για τους ομαδάρχες και περιφερειάρχες κάθε περιοχής ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους.

Όταν θα βρεθούμε σε πλήρη επάρκεια πανελλαδικά και θα αρχίσουμε να αναρτούμε όλες τις υπηρεσίες τότε ξεκινούν και τα καθήκοντα ομαδαρχών, περιφερειαρχών.

Τα μέλη που συμμετέχουν πρέπει ανελλιπώς πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε ανταλλαγή να ενημερώνουν τον ομαδάρχη τους όπως και μετά το τέλος της ανταλλαγής ώστε ποτέ να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα συνεννόησης . Ο ομαδάρχης πρέπει να κρατάει ανελλιπώς όλα τα στοιχεία κίνησης όπως και αποδείξεις σε περίπτωση αγορών όπως και καθημερινή καταγραφή αποθήκης.

Οι ομαδάρχες και περιφερειάρχες θα ενημερώνονται για θέματα από τον κεντρικό φορέα χωρίς να ενημερώνονται τα μέλη. Τα μέλη έχουν αντιπρόσωπο τους τον εκάστοτε ομαδάρχη-περιφερειάρχη.

Πολύ σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πρώτη μάχη η οποία λέγετε “κάρτα του πολίτη” Εμείς δεν θα την πάρουμε αλλά δεν πρέπει να σας επηρεάσουμε καθόλου για το τι πρέπει να κάνετε εσείς!!
Αυτό όμως που πρέπει να προβλέψουν οι ομαδάρχες είναι ότι πολύ συνάνθρωποι μας θα βρεθούν σύντομα σε δεινή θέση λόγω τις “κάρτας του πολίτη” καλούμαστε όλοι λοπον να τους στηρίξουμε στις ανάγκες τους 100%.


Το δώρο του Αχιλλέα σε εμάς ήταν μια μικρή μαύρη πέτρα που όλοι έχουμε πάντα μαζί μας . Την έχουμε πάντα σε εμφανή σημείο , μαζί με τα τσιγάρα μας, μαζί με το κινητό παντού που κυκλοφορούμε έξω!

Όποιος άνθρωπος μας πλησιάσει και αφήσει δίπλα από την δική μας πέτρα την δική του αμέσως θεωρείτε αδελφός και πρέπει να τον στηρίξουμε!

Ο Αχιλλέας μας έμαθε ότι ακόμα και μέσα στα ξημερώματα αν βρεθεί κάποιος και μας χτυπήσει το κουδούνι και μας δώσει την πέτρα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟ!.

....ΑΧΙΛΛΕΑΣ 6/10/2010

...Είναι ανόητο να ξεκινήσουμε οτιδήποτε αν πρώτα δεν σπάσουμε μέσα μας την αμφιβολία που μας πότισαν τόσα χρόνια. Αν δεν καταλάβουμε ότι όλο αυτό που κάνουμε πάνω από όλα είναι για να γίνουμε όλοι αδέρφια ας μην το κάνουμε καλύτερα. Γιατί πίσω από το απτό από το καθημερινό κρύβεται και το πνευματικό και αν δεν οδηγήσουμε τους συνανθρώπους μας να θυμηθούν από που κατάγονται θα χάσουμε την μάχη.

Αυτή η πέτρα είναι το πιο δυνατό όπλο που σας έχει δοθεί ποτέ! Είναι η μυστική σας γλώσσα, είναι η ταυτότητα σας, είναι ένας ραδιοπομπός που εκπέμπει για βοήθεια αν χρειαστεί η για επίθεση.Ένας φάρος που καλεί νέα αδέλφια δίπλα σας!

Είναι ένα όπλο επικοινωνίας που θα μπορέσει να νικήσει τους ιούς που φυτέψανε τα τσακάλια μέσα στο υποσηνειδητο σας.

Αν με ρωτούσατε αν θα πήγαινα για πόλεμο χωρίς αυτό το όπλο θα σας απαντούσα ΟΧΙ ΠΟΤΕ . Αν με ρωτούσατε αν θα έκλεινα την πόρτα σε ένα άγνωστο που μου δίνει αυτή την πέτρα ξημερώματα θα απαντούσα ΠΟΤΕ γιατί απλά δεν ξέρω ποιος είναι και δεν ξέρω τι εντολή έχει έρθει να εκτελέσει...

Και να σας θυμίσω ότι με λένε ΑΧΙΛΛΕΑ και γνωρίζω τον εχθρό και ορκίζομαι με τον ένα η άλλο τρόπο σε αυτή ή στην επόμενη ζωή εγώ θα πάρω εκδίκηση!!
----------------------------------------------------------------------------------

Κατεύθυνση 8

 Μαθημα "Χωρις σειρα" απο τον Αχιλλεα!

"Η εκπαίδευση σας δεν είναι τυχαία γραμμική, δεν είναι τυχαία πλασμένη έτσι ώστε να σας μπολιάσει με γνώση η οποία δεν αγγίζει την ψυχή σας αλλά απλά περνά επιγραμματικά από την μνήμη σας και στην πορεία εξαφανίζετε χωρίς να αφήσει τίποτα που να σας έχει αλλάξει την φύση σας αλλά μόνο την συμπεριφορά σας.
Έχουμε εκπαιδευτεί παράδοξα να μην αμφιβάλουμε σε ότι μας δίνει το σύστημα και να αμφιβάλουμε στα πάντα που δεν έχουν την σφραγίδα της αυθεντίας από το σύστημα. Μονό πoυ έτσι αφήσαμε μια εκδοχή επικίνδυνη να αιωρείται.Την εκδοχή να έγινε όλο αυτό με στόχο την απομάκρυνση μας από την πραγματική φύση μας , την εκδοχή που θέλει έναν κόσμο να είναι απόλυτα ελεγχόμενος και υποταγμένος, την απλή εκδοχή ότι οι κρατούντες της γνώσις απλά μας είπαν ψέματα η μας απέκρυψαν όλη την αλήθεια!
Αυτό είναι ίσως και ένα από τα δυσκολότερα βήματα που μπορεί να κάνει σήμερα ο άνθρωπος ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τον ιστό που έχουν υφάνει οι εχθροί της ανθρωπότητας. Είναι δύσκολο να πετάξεις τον "σκληρό" που μέχρι τώρα κουβαλάμε όλοι και να αναπρογραμματιστούμε. Γιατί ο χρόνος που η συγκεκριμένη πληροφορία έχει φωλιάσει μέσα μας έχει δημιουργήσει τεράστιες ασφαλιστικές δικλίδες και πρότυπα συμπεριφοράς που για να τις ξεριζώσουμε θα χρειαστεί τεράστιο θάρρος και θέληση.
Αν πραγματικά είχαμε την δυνατότητα να μπορούμε να κρίνουμε ένα έργο η ένα αποτέλεσμα πριν την δημιουργία του τότε όλοι θα ήμασταν απόλυτα επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι. Αν μπορούσαμε να προβλέπουμε τα τυχαία γεγονότα κάθε μικρής μας επιλογής η πράξης τότε θα ήμασταν πολύ πιο ανώτεροι σαν είδος από ότι είμαστε σήμερα.
Το σύμπαν μας είναι γεμάτο απο τυχαίες επιλογές που η κάθε μια από αυτές μεταλλάσσετε σε νέες τυχαίες επιλογές βάση των πράξεων μας.
Οι άνθρωποι σήμερα επιλέγουν να μην κάνουν μια κίνηση - μια αρχή η να κάνουν μια κίνηση - μια αρχή βάση δεδομένων και πληροφοριών που μπορούν να αντιληφθούν μόνο στο τώρα και όχι στο μέλλον ..τότε που η οποιαδήποτε πράξη-κίνηση θα έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί τις επόμενες τυχαίες συμπαντικές επιλογές.
Άλλα πραγματικά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η μια επιλογή ενός ανθρώπου που είναι πανομοιότυπη με την επιλογή ενός άλλου ανθρώπου σαν αποτέλεσμα διαφέρει απόλυτα?
Ο κλασικός νους , ο εκπαιδευμένος και με αρκετό εγωισμό νους του συστήματος απλά θα πει ότι η διαφορά σε κάθε αποτέλεσμα για ένα ίδιο έργο έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα και το ταλέντο των ανθρώπων, δηλαδή απλά ότι ο ένας έχει ταλέντο ενώ ο άλλος όχι.
Εγώ θα σας πω γνωρίζοντας ότι θα το καταπιείτε δύσκολα ότι έχει να κάνει μόνο με την τυχαία "απόφαση της αρχής" και την τυχαία "γνώση χωρίς σειρά".

Η πραγματική γνώση αυτού του κόσμου δεν βρίσκετε μέσα στο κεφάλι σας αλλά έξω από αυτό σε ένα σημείο που μπορούμε όλοι να προσεγγίσουμε και να ανακαλέσουμε όποια πληροφορία χρειαστούμε. 

Το πραγματικό σας ταλέντο ΔΕΝ βρίσκετε σε αυτό τον κόσμο αλλά ΕΞΩ από αυτόν και αυτό το ταλέντο είναι ΠΑΝΤΑ μόνο ένα . Να μπορείτε άθελά σας αυτό που θελήσατε αυτό που αποφασίσατε να το ΓΡΑΨΕΤΕ στον παγκόσμιο συμπαντικό τοίχο και να του δώσετε εκκίνηση για δημιουργία όπως ακριβώς όταν φυτεύουμε ένα σπόρο και τον ποτίζουμε να φυτρώσει.

Και λέω άθελά σας γιατί το σύστημα που όλοι μας συμμετέχουμε δεν θέλει να γνωρίζετε αυτή την πληροφορία.

Θα σας δείξω λοιπόν πως μπορείτε να γράφετε στον παγκόσμιο συμπαντικό τοίχο και οι επιλογές σας να σας δίνονται απλόχερα , η τυχαιότητα να δημιουργείτε για την επίτευξη του στόχου σας και η καρδιά σας να συμβαδίζει με αυτό που θέλετε σαν να έχει ήδη γίνει.

Με ρωτήσατε αν θα πετύχουμε το σχέδιο μας και πάλι βλέπω αγωνιά στα μάτια σας άλλα είναι τόσο απλό να το καταλάβετε ..Έχουμε πετύχει ήδη όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε ..τώρα απλά ΘΥΜΊΖΟΥΜΕ στον κόσμο την επιτυχία μας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλές βαθμίδες - στρώματα που θα δώσουμε μάχη . Το κοινωνικό - το σύστημα για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ενωθούν και να μπορέσουν να συντηρηθούν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο είναι το πρώτο το απλό. Το δεύτερο και σημαντικό είναι το πνευματικό . Εχθρούς θα έχουμε και στα δυο μερη. Κάποιοι από εσάς θα ακολουθήσουν το κοινωνικό τομέα κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν τον πνευματικό τομέα, μην νιώσετε ούτε μια στιγμή ότι η μάχη στο ένα η στο άλλο επίπεδο θα είναι άνιση, θα είναι σφοδρή και στα δυο επίπεδα .

Ελπίζω τώρα με τα λίγα που σας είπα για αρχή να αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί οι εχθροί της ανθρωπότητας θέλουν και προσπαθούν λυσσαλέα να βρίσκεστε σε καθεστώς φόβου. Γιατί θέλουν να είστε κάτω από άγχος και να οραματίζεστε το αύριο μόνο έτσι όπως αυτοί έχουν επιλέξει ....γραμμικά και όχι χωρίς σειρά.

Γιατί ο μεγάλος ζωγράφος δεν θέλει τα πινέλα του να αρχίσουν να δημιουργούν τον δικό τους πινάκα!!!"

ΑΧΙΛΛΕΑΣ    Μέρος από την διδασκαλεία χωρίς σειρά!
----------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: