Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Η Άγκυρα προκαλεί ! Το ΓΕΕΘΑ ...Σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο !Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ...Ψυχραιμία και ο χειρισμός της κρίσης στους Στρατιωτικούς με απόφαση της Πολιτικής ηγεσίας από ...Τώρα !
Στρατιωτικές πηγές  δηλώνουν ότι...

ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών και τις πιθανές πολιτικές εξελίξεις
που θα δρομολογήσει πρέπει να υπάρξει άμεσα εθνική συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων γιατί δεν θα έχουμε κανένα περιθώριο ελιγμών και θα είμαστε μόνοι μας !
Η Άγκυρα αν διαπιστώσει ότι το προεκλογικό “χάος” συνεχιστεί στην Ελλάδα και μετά από τις εκλογές της 6ης Μαίου δεν θ΄ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το παράδειγμα του 1996 ,όταν πάλι η πολιτική κατάσταση στη χώρα ήταν ρευστή και προκάλεσε τη κρίση των Ιμίων είναι χαρακτηριστικό.Και τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για την Ελλάδα απ΄ ότι ήταν το 1996.

Ίσως τελικά όλες αυτές οι επισκέψεις των τελευταίων ημερών στη Ζουράφα με κανονιοφόρο και το μήνυμα από τον Α/ΓΕΕΘΑ ,σε Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι από ΥΕΘΑ και σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία να μην ήταν τυχαίες ,όπως και η συζήτηση που έγινε στο ΚΥΣΕΑ προχθές για την "ανανέωση" του εγχειριδίου χειρισμού κρίσεων.

  


ΑΝΑΝΕΩΣΗ  2


Ο Α/ΓΕΕΘΑ  Στρατηγός Μιχαήλ Κώσταράκος έγραψε στο  Twitter ( ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ... ΑΤΣΑ ΚΑΙ  TWITTER ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ???)  για την πρόκληση των Τούρκων να εξαγγείλουν   έρευνες σε Ρόδο και Καστελόριζο :

''Το ΥΠΕΞ εξέδωσε ήδη ανακοίνωση για την τουρκική εξαγγελία ερευνών που δημοσιεύτηκε σε τουρκική κυβερνητική ιστοσελίδα. Γρήγορη και ξεκάθαρη''...Αλλά εμείς λέμε! Θα υπενθυμίσουμε στον Αρχηγό το ΥΠΕΞ απλά βγάζει ανακοινώσεις ,για να συνετισθούν οι Τούρκοι χρειάζονται φρεγάτες και Μιράζ να σταλούν στην Ρόδο και στο Καστελόριζο και προπαντός να μην να αφήσει τον χειρισμό της κρίσης στους πολιτικούς ...'Οταν θα έρθει γιατί ειναι κοντά όλα αυτό δείχνουν! Απλά όταν οι Τούρκοι θα πάρουν το ΟΚ και όταν δεν θα έχουμε Κυβέρνηση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: