Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΣΕΙΣΜΟΣ 5,8 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΤΥΧΑΙΟ;

Η ΕΙΔΗΣΗ
Αισθητή ακόμα και σε περιοχές της Β. Ελλάδας έγινε η ισχυρότατη σεισμική δόνηση των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Βουλγαρία.
Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού εντοπίζεται ανάμεσα στη Σόφια και στην πόλη Πέρνικ, η οποία...

απέχει περίπου είκοσι χιλιόμετρα δυτικά της βουλγαρικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την πυροσβεστική και την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Βουλγαρίας.


ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Από χθές ο φιλοαμερικάνος πρωθυπουργός της Βουλγαρίας έστρεψε από βουλγαρικό έδαφος αμερικάνικους πυραύλους κατά της Ρωσίας.Ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ, Νικολάι Μλαντένοφ, ανακοίνωσε ότι από τις πρώτες ώρες της νύχτας της 21ης Μαΐου άρχισε η πρώτη φάση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ στο έδαφος των ευρωπαϊκών κρατών μελών. Στο στάδιο αυτό συμμετέχουν πέντε χώρες – Τουρκία, Ρουμανία, Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία.ΘΕΣΕΙΣ 

Η κάλυψη του βουλγαρικού εδάφους από την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ, σημαίνει άμεση απάντηση της Ρωσίας, που στοχοποιεί τα οπλικά συστήματα στη Βουλγαρία. Αυτό αναμένεται να συμβεί όταν η Ελλάδα μπει κι αυτή στο αντιπυραυλικό σύστημα, όπως υποσχέθηκε στους Αμερικανούς.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ

Άραγε είναι εντελώς συμπτωματικό ότι μια μέρα μετα τις ανακοινώσεις των Βούλγαρων αξιωματούχων έγινε σεισμός; ε;;;; Είναι άραγε η χώρα αυτή με την χαμηλή μέχρι σήμερα σεισμική δραστηριότητα, "οπλισμένη" και ικανή απέναντι στα "περίεργα" ρίχτερ που ένοιωσε σήμερα ??? 


Δεν υπάρχουν σχόλια: