Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

7η Ανακοίνωση των Ελλήνων Youtubers

Η ανακοίνωση αποστέλεται στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και σε όλους τους Έλληνες.

Σας καλούμε να σταματήσετε αυτή την στιγμή το παιχνίδι του: συνεργάζομαι - δεν συνεργάζομαι, ο εχθρός έχει εισβάλει στην χώρα μας με κάθε μορφή, που άλλες αντιλαμβανόμαστε και άλλες όχι, αναλόγα την διαυγεία του πνεύματος μαςΗ κυρία μορφή του εχθρού είναι το ...

Μνημόνιο που τουλάχιστον όλοι σε αυτό συμφώνουμε.
Πάνω σε αυτή την συμφωνία ας ενώθουμε και ας το αρνηθούμε όλοι μαζί!
Ο εχθρός αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί το διαίρε και βασίλευε, ας το κάνουμε ΙΣΧΥ ΑΝ ΓΝΩΣΗ.

Μην γίνεστε υπομοχλία της Νέας Τάξης, μην πορώνετε το κόσμο με την γνωστή σας κομματοκρατία και τον διαχωρισμό του ΕΛΛΗΝΑ, σε Αριστερό και Δεξιό, σε Κομουνιστή και σε Καπιταλιστή, η αλήθεια είναι μία η ΕΛΛΑΔΑ μας, η Εθνική μας Ανεξαρτησία - Κυριαρχία.

Ενωθείτε να διώξτε το Μνημόνιο, που θα οδηγήσει στην πλήρης εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό, ώστε να υποδέχτει σαν Σωτήρα την Νέα Τάξη και την Ηλεκτρονική του Διακυβέρνηση.

Διώξτε το Μνημόνιο και ορίσετε εκ νέου  εκλογική αναμέτρηση υπερασπίζοντας ο καθένας τις εθνικές τους ή ταξικές του διάφορες.
Αφήστε ύστερα να αποφασίσει ο Ελληνκός Λαός.

Δίκαστε ακόμα και τους εαυτούς σας, μιας και συμμετείχατε στην Βουλή τα τελευταία 40 χρόνια, κλείνοντας τα μάτια, στα εκτρωματα νομοσχέδια και συμβάσεις, μην τηρώντας το Άρθρο 86 του Ελληνικού Συντάγματος την τελευταία 2 ετία.

Και προσοχή σε όλους παραδειγμαστείτε από την Ιστορία μας,
ΟΧΙ σε ένα Εμφύλιο, καλά Δεξιών - Αριστερών!
Είμαστε αδέλφιά μεταξύ μας, αλλά και αδέφλια με τα άλλα Έθνη.

Κάντε την υπέρβάση!

Και 'συ Λαέ Βασανισμένε αντιστάσου, μην υποκύπτεις στο παιχνίδι τους, δεν υπάρχει Κυβέρνηση Αριστεράς και Δεξιάς, ας τους φωτίσει ο Θεός να κυβερνήσουν με γνώμονα το καλό της Ελλάδος και της Ανθρωπότητας!

Ναι στην Δημοκρατία! Όχι στην κομματοκρατία!


Όχι στην Νέα Τάξη και την Ηλεκτρονική μας Σκλαβιά!


Όχι σε κάθε είδος Ηλεκτρονικής Κάρτας, που θα γίνει όλπο της Νέας Τάξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: