Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ -- Μάγια--

Παράταση στο ... τέλος του κόσμου κατά 7000 χρόνια!

Παράταση στο ... τέλος του κόσμου κατά 7000 χρόνια! : Παράταση στο… τέλος του κόσμου δίνει νέο ημερολόγιο των Μάγια, που ανακάλυψαν ερευνητές του πανεπιστημίου της Βοστόνης.Σύμφωνα με τις επιγραφές που εντόπισαν και μελέτησαν οι Παράταση στο… τέλος του κόσμου δίνει νέο ημερολόγιο των , που ανακάλυψαν ερευνητές του πανεπιστημίου της Βοστόνης... Σύμφωνα με τις επιγραφές που...
εντόπισαν και μελέτησαν οι ερευνητές ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει 7.000 χρόνια ακόμα!
 Εικάζεται ότι τα ημερολόγια, που βρέθηκαν, ανήκουν στον 9ο αιώνα και ήρθαν στο φως μετά από ανασκαφή σε ένα σπίτι που στεγάζεται στον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής Χουλτούν.

Κατά την διάρκεια των ανασκαφών διαπιστώθηκε ότι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού είχε καλυμμένους τοίχους με ανάγλυφες επιγραφές.


Παρόλο που οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, επειδή τότε τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγια, τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι θα πάρει παράταση.


«Οι αρχαία Μάγια προέβλεπαν ότι ο κόσμος θα συνεχιζόταν και ότι σε 7.000 χρόνια η κατάσταση θα είναι ακριβώς όπως το 2012», εξηγεί ο αρχαιολόγος και επικεφαλής της ανασκαφής Ουίλιαμ Σατούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: